Melyik sorozatot kezdjem el?
Eddig a Trónok harcát nézem/tem, most várom a 4. évadot, nézem Walking dead-et is. A Dexterből láttam pár részt talán az 1. évad felét, de nem jött be annyira, kicsit túl elvont nekem vagy nem is tudom, meg azt mondják a befejezés se jó. Elkezdtem a Lost-ot is, az első 3 vagy 4 évadot láttam, de egyszerűen borzalmasan szar szerintem, tiszta scifi vagy nem is tudom..
A Breaking Bad-et végig láttam és szerintem fantasztikus, lenyűgöző, akció dús ugyanakkor drámai (nem is kicsit) és vannak vicces jelenetek is, teljesen beletudtam magam képzelni (nem úgy mint mondjuk Walking dead-be bár azt is szeretem). És most szeretném pótolni a BB által hagyott űrt. Sokan javasolták a Prison Break-et, Borgiák-at, American Horror Story-t és a Spartacus-t is, de nem tudok dönteni. Szerintetek melyik a jobb a 4 közül? Esetleg más sorozatokat is írjatok légyszí, ha van kedvencetek. ( Így jártam anyátokkal, Family Guy meg hasonló vígjáték sorozatokat nem szeretem, inkább valami komolyabb, esetleg valami mondandóval rendelkező sorozatokat írjatok légyszíves).
Borgiák és American horror story
Ill. A híd c. sorozat is nagyon jó. Most lett vége a 2. évadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!