Melyik sorozatot kezdjem el nézni nyáron? Mit ajánlotok?
Szeretnék (angolul) nézni sorozatot, most lesz pár nap szabadidőm.
Szerintetek mit?
Trónok harca?
Annyi, hogy a vámpírosokat utálom, olyant ne. :D
Van valami tényleg jó?
Köszi
Amúgy srác vagyok 18 éves :D
dexter - bèrgyilkosos, akcios
Scandal - osszeeskuves-elmèletes
Revenge - bosszuàllos, szerelmes
de rengeteg sorozatot làttam màr, ha leirod milyen mufaj a kedvenced, akkor talàn tobbet segithetnèk...
A célszemély (Person of Interest)
Breaking Bad
A Game of Thrones szerintem rohadt jó, tehár abba nyugodtan vágj bele.
Spartacus, de annak gyakran érthetetlen az angolja, viszont egy résznyi próbát megér. Amiket a fentebbi válaszolók írtak azok is nagyon jók.
Hannibal
És kicsit könnyedebb a White Collar.
Milyen műfajt keresel?
Nagyon köszönöm. Igazából nekem mindegy, hogy milyen, akár középkori, akár akció, csak olyan legyen, mint anno a Lost, hogy várjam a következő részt és akkor hamar meg tudom nézni. :D
Régen néztem konkrét sorozatokat. A koromat elírtam, 19 vagyok és most, hogy véget ért a vizsgaidőszak, van pár napom. Amit természetesen valami ,,hasznossal" akarok eltölteni és punnyadni. : D
ARROW, vagy magyar címén A zöld íjász.
Az első évad kint van, szeptemberbe jön a következő. Nekem nagyon tetszett :)
Nikita, Hell on Wills (ebben elég érthetetlenül beszélnek angolul), Vikings, Supernatural (ez a kedvencem),Revolution. Ezeket már leírták de én is ajánlom: Dexter, white Collar(másik kedvencem nem lehet kihagyni),Arrow, Trónok harca, Spartacus,Breaking Bad( ha szereted a kémiát, vagy ha nem akkor is, Hannibal(nekem egy kicsit szihopatás, de izlés kérdése.
Még egy érdekes: Da Vinci's Demons
U.I.: ezeket mind meg lehet nézni angolul(én is úgy néztem őket)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!