Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Doctor Who sorozatot hányadik...

Doctor Who sorozatot hányadik évadtól kezdjem el nézni? Az 1. -től?

Figyelt kérdés
2013. okt. 27. 23:23
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Hogy érted? Egyértelmű, hogy az elsőnél, nem?

Végülis DW esetében lehet nem így értetted, mivel van a régi és az új. A régit is érdemes megnézni, de én nem láttam egyelőre, a 2005-ös első évadtól nézem, amikor Christopher Eccelston volt a Doki. Nem érdemes kihagyni, mert nem fogod érteni a kapcsolatukat, a múltját, és nagyon alulértékelt a 9. Doki, pedig nagyon szerettem :)

2013. okt. 28. 00:30
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Az első évadtól érdemes nézni, mert később (bár az 5-ik évadtól egyre ritkábban) visszautalnak a korábbi részekre, és nem fogod érteni, pl.: a negyedik évad utolsó két részében (Az ellopott Föld, Az utazás vége) áll össze az első négy évad, imádom azt a két részt :D Ha nem nézel meg minden részt, akkor nem fogod tudni, most mi a szitu. Ja, és így is lesz, amit később értesz meg, először fogalmad nem lesz, hogy mi történt.

Szóval csak szépen sorban ;)

2013. okt. 28. 03:44
 3/7 A kérdező kommentje:
Felkeltette az érdeklődésemet ez a sorozat, mert amiket olvasgattam róla, nem tudtam elhelyezni semmilyen sablon sorozat alatt. Szerintem eléggé egyedi lehet. Nem? :)
2013. okt. 28. 13:26
 4/7 anonim ***** válasza:
Én személy szerint először az első évadot 2 rész után elkaszáltam. Utána barátom unszolására folytattam a második évadtól, és ott szerettem meg nagyon a sorozatot. Miután végeztem a 2.-al, ledaráltam az elsőt is. Teljesen érthető volt, és miután Tennant megszerettette a szériát velem Eccleston részeit is sokkal jobban élveztem. :) Ha nem csúszik az első szerintem próbáld meg te is így.
2013. okt. 28. 15:24
 5/7 anonim ***** válasza:
Ja, azt kifelejtettem hogy én is a 2005-ös sorozatról beszélek, a Klasszikust csak a napokban kezdtem el.
2013. okt. 28. 15:25
 6/7 anonim ***** válasza:

Első vagyok,

tényleg nagyon egyedi, Moffat részei a kedvenceim, főleg amikr a végén állnak össze.

Szerintem végig lehet nézni azt a 13 részt, én Eccelston karakterét is nagyon szerettem, bár addigra már láttam Matt Smithből meg David Tennantból is részleteket, de simán végignéztem, nagyon jó részek voltak, és végülis Rose lett a második kedvenc útitársam, az első az Donna.

2013. okt. 28. 16:04
 7/7 anonim ***** válasza:
Második vagyok, nekem is Donna a kedvencem! <3 Csak kár, hogy olyan szomorú vége lett :(
2013. okt. 28. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!