Melyik sorozatot kezdjem el nézni?
Figyelt kérdés
Minden sorozatnak, amit nézek, megvolt már az évadzárója, és szeretnék valami újat kezdeni, de amíg a szóbeli érettségijeim lemmenek, csak egyre van időm. Sherlock, Supernatural, Dexter, Game of Thrones, Skins - ezek közül melyiket javasolnátok? :) (Nyáron aztán végigtolom az összeset :D)2013. máj. 25. 22:37
1/8 anonim válasza:
Game of Thrones, ha eddig nem láttad, kötelező.
2/8 FannaL válasza:
Sherlock, csak amiatt mert rövid, és tényleg jó. Én imádom. Olyan nagyon különleges nem találkoztam még ilyen sorozattal. (Pedig majd nem minden sorozatot nézek amiben Bűnözés Gyilkolászás és Profilozás van. :D) Állítólag a Supernatural sem rossz, azt majd nyáron szeretném én is megnézni, mert eddig féltem mivel enyhén ez még durva. :)Imádom azokat a sorozatokat amiben vmi természet feletti van,most a kedvenc az a Vámpírnaplók(sokkal gyengébb mint az Odaát). :)
3/8 anonim válasza:
Meg a Sherlock is. De annak nincs sok része, szóval gyorsan meg lehet nézni, szóval több időd marad tanulni, vagy megnézni még egy sorozatot. :D Amúgy én is most érettségizek, és én is tervezem, hogy egész nyáron sorozatokat meg filmeket fogok nézni. A Game of Thronest már meg is szereztem. Ja és hajrá az érettségihez!
4/8 anonim válasza:
Supernaturalt nagyon ajánlom. Leköt, mert néhol félelmetes, néhol izgalmas, néhol vicces. Nem mellesleg a két főszerelő nagyon helyes. Nekem az is bejön, hogy nincs tele szerelemmel meg nyállal, de hiány sincs belőle.
5/8 anonim válasza:
Dexter, Dexter, Dexter, Dexter. Megfog az első pillanattól kezdve, és nem hagyja hogy szabadulj a hangulatából. Darálva kegyetlen jó sorozat, nagyon tudom ajánlani. Ja, a Supernatural is nagyon jó, de az hosszú, és sok az unalmas, töltelék rész. Azt szerintem érdemes nyárra hagyni. Game of thrones elég túlértékelt, a könyv sokkal jobb belőle. Sherlockot is meglehet nézni végülis, bár szerintem annyira nincs jó mint a Dexter, de a rövidebb játékidő miatt annak is érdemes lenne talán nekiállnod. :)
6/8 A kérdező kommentje:
szerintem Sherlock lesz belőle, főleg amiatt, mert jelentősen rövidebb, mint a többi... nem hiszem, hogy jó ötlet nagy sorozat maratonokat rendeznem itt az érettségi időszakban :D (a Game of Thrones-al kapcsolatban sok ismerősöm mondta, hogy érdemesebb a könyvvel kezdeni, úgyhogy lehet, hogy ezt a stratégiát követem majd :))
a Dexteren is nagyon gondolkoztam, de félek hogy túlságosan belemerülnék, azon aztán van mibe :D
2013. máj. 26. 22:33
7/8 A kérdező kommentje:
ja, és köszönöm szépen a válaszokat!
3-as válaszoló, neked is sok sikert az érettségihez :))
2013. máj. 26. 22:34
8/8 anonim válasza:
A felsoroltak kozul a Sherlock-ot. Amugy sok egyevados sorozatot tudok amik meg mindig mennek a mozikban. Ha gondolod szolj s tudok adni egy jo nagy listat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!