Melyik sorozatot kezdjem el nézni? Jóbarátok vagy Így
jártam anyátokkal?
Figyelt kérdés
2013. jan. 14. 17:30
1/9 anonim válasza:
Én mindkettőt imádom. Az Így jártam anyátokkal persze modernebb meg minden. De a Jóbarátok eredetibb. Vagyis az Így jártam anyátokkal csak az utóda. Szerintem kezd a Jóbarátokkal és ha nem tetszik vagy ha befejezted akkor nézd meg majd az Így jártam anyátokkalt is.
2013. jan. 14. 17:44
2/9 anonim válasza:
Más a kettő, de mindkettő nagyon jó:)
Talán azt mondom, hogy az Így jártam anyátokkal-t kezd el, azt talán többen szeretik és azért Barney utánozhatatlan:)
2013. jan. 14. 18:06
3/9 anonim válasza:
Egyétertek abban hogy mindkettő jó, de nekem mindig is a jóbartok lesz a jobb. (szeritem kicsit eredetibb és jobbak benne a poénok, a HIMYM is nagyon jó de azért egy kicsit koppntás. És igen azzal is egyetértek h Barney utánozhatatlan. Mint Joey a jóbarátokban :) Én azt ajánlom hogy elöször nézd végig a jóbarátokat aztán kezd el az így jártam anyátokkalt. Tudom mindkettővől sok évad van, de hidd el gyorsan végig fogod nézni mert mindkettő nagyon jó!!! :))
2013. jan. 14. 20:36
4/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :) Azt hiszem a Jóbarátokkal kezdem
2013. jan. 14. 21:38
5/9 anonim válasza:
Jóbarátok.
Me félj, az elsô részek egy kicsit sótlanak, de rá fogsz hangolódni és egyre jobb részeket fogsz látni.:)
2013. jan. 14. 23:56
6/9 anonim válasza:
Jóbarátok! Igen kell egy 10-12 rész amíg belelendül az egész, de aztán már fergeteges!:) Én már vagy 20x láttam az egészet. De lehet hogy inkább 30x...
Az Így jártam anyátokkal nekem sajnos nem jött be. Nekikezdtem de egyáltalán nem fogott meg.Van ilyen.
2013. jan. 18. 20:13
7/9 anonim válasza:
A Himimyet akár hányszor elkezdem újranézni, a 4. évadnál tovább nem jutok. Onnantól egyszerűen egyszernézős sorozat. A Jóbarátoknál meg fel sem merül, hogy ha elkezdtem újranézni, ne nézzem meg mind a 10 évadot. :)
2013. máj. 24. 18:00
8/9 anonim válasza:
Én a Jóbarátokat ajánlom. Fantasztikus egyszerűen, még a régi Amerika van benne, a 90es évek stílusa, egyszerűen király az egész. :D Eredeti, szinte mindenki imádja. Az Így jártam anyátokkalról nem tudok véleményt formálni, mert én nem nézem, de a nővérem igen. Nem rossz, valóban kicsit maibb, de a Jóbarátoknak is meg van a sajátos hangulata. No meg az Így jártam anyátokkal az a Jóbarátok koppintása: a hatos csapat, a törzshely, ahova folyton lejárnak, egy vicces figura, egy nőcsábász, csini csajok...
Szóval én a Jóbarátokat ajánlom.
2013. aug. 13. 00:53
9/9 anonim válasza:
Erőltetett jópofizó műhumor jellemző mindkettőre, szóval sz*rok, de ha választani kéne, akkor kérdés nélkül a Jóbarátok. Az még valamennyire nézhető, és a főszereplőknek azért van egy olyan egyénisége - hasonlóan a Két pasi meg egy kicsihez vagy a Jim szerint a világhoz -, ami még úgy ahogy elviszi a hátán a sorozatot. És persze Courteney Cox látványa is egy plusz pont. Na, de az Így jártam anyátokkal, az olyan szinten retek, olcsó, erőltetett, mű, életszerűtlen, olyan szinten unalmas és/vagy irritáló karakterekkel, ja és mellesleg az egész egy Jóbarátok-koppintás, tehát még csak nem is eredeti, hogy komolyan mondom, nem értem, mit lehet szeretni azon a sz*rrakáson.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!