A sitcomok, mint például a Jóbarátok, Rém rendes család, Így jártam anyátokkal felvételein tényleg van közönség? Tehát azok nevetését halljuk közben, vagy azt utólag vágják be?
Figyelt kérdés
2010. febr. 11. 12:28
1/5 anonim válasza:
Ezeket csak alávágják. Úgy tudod, hogy egy-egy új évad nyitó, vagy befejező részét szokták maximum közönség előtt felvenni, de ezt is csak PR célokból. Pl. a Will és Grace sorozatnál így volt, az epizód végén össze is kapaszkodtak és meghajoltak a színészek, mint a színházban. :)
2/5 anonim válasza:
A Jóbarátok, Házibarkács élő közönség előtt volt, meg asszem még a Rém rendes család is, de a kültéri jelenetek alá sztem odavágták. Az így jártam anyátokkal már nem.
3/5 anonim válasza:
Hogyan lett vna közönség előtt? Ezek mind csak alávágások. Jól mondta az első válaszoló, max az uccsó résznél szokták ezt megcsinálni, de akkor azt észre is lehet venni.
4/5 anonim válasza:
én úgy tudom a tényleges felvételen nincs, de előtte van egy próbafelvétel, amit valóban közönség előtt játszanak, így tesztelik, hogy elég ütősek-e a poénok. ha jó, akkor mehet adásba. szerintem ott veszik fel a nevetéseket is, amit utólag kevernek alá.
5/5 anonim válasza:
jóbarátok közönség előtt ment. nézzetek meg youtubeon egy blooperes videót, ha vmit elrontanak akkor is röhög a közönség:) vannak olyan videók ahol a közönséget is mutatják, vagy pl. ha leforgattak egy részt akkor egyenként kimentek és megtapsolta őket a közönség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!