Family guy, Simpson család vagy South Park?
1. A Simpson család
2. Family guy
3. South park
De mindet imádom.
1.family guy
2.southpark
3.simson család
xD
1. South Park
2. Family Guy
3. Simpson család
1.Simpsons
2.Family Guy
3.South Park
A Family Guy jó, de elég gáz, hogy a másik kettő ötvözete. Egy kevés ésszel tisztán kivehető, hogy a The Simpsonson alapszik, de sok benne a South Parkos elem is. Így könnyű jobbnak lenni a Simpson családnál. Az én szememben viszont a SP-ot nem tudta túlszárnyalni, mert nem olyan szókimondó, provokatív és durva humorú. Szóval nálam a sorrend:
1. South Park
2. Family Guy
3. A Simpson család
De mindhárom jó a maga módján.
Egy rossz szavam nem lett volna, ha csak a - te szavaiddal élve - "különlegesség" lenne a közös jegy, de itt azért elég szembetűnő a hasonlóság, közel azonosság. Például Peter meg Homer karaktere között én speckó semmilyen különbséget nem vélek felfedezni. Tudtommal a South Parkban volt nagy divatja az istenesdi-Jézusosdi-vallásosdi téma többszörös boncolgatásának (és ez csak egy példa a sok közül, ez jutott eszembe kapásból), erre elkezdik ezek is. Néhány dolog azért egyedi benne, méghozzá hogy a végkimenetelnek legtöbbször hangyaf*sznyi köze sincs a "kezdőponthoz", illetve a cutaway jelenetek.
Félreértés ne essék, én szeretem a Family Guyt is, de ettől még tény marad, hogy a készítője koppintott egyet s mást. Te is nagy rajongója lehetsz abból ítélve, hogy egyből a védelmére keltél.
South Park
Simpson család
Family Guy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!