Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » El kezdjem nézni a Narutot?

El kezdjem nézni a Narutot?

Figyelt kérdés
Olvastam róla jókat és rosszakat is. Az egyik barátnőm ajánlotta és azt, mondta hogy ez a legalapabb anime, amit mindenki látott. Ti mit gondoltok? Utána néztem és még a Shippuuden még mindig tart... Mégis milyen hosszú??? De szóval elkezdjem nézni?

2016. febr. 19. 23:15
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
Ha sok időd van akkor érdemes megnézni. Kb a részek száma Shippuudennel együtt 600 fölött van + még a filmek.A sima szinkronizálva van, ezért azt lehet takarítás , evés és egyéb dolgok mellet csinálni.Csak akkor ajánlom, ha nincs más amit megnézhetnél, végül is nem rossz csak hosszú.
2016. febr. 19. 23:59
 2/38 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem, ha az animékről szeretnél képet alkotni, akkor a Naruto kétségtelenül népszerű (és nem rossz leszámítva az n+1 fillert), de messze nem a legjobb alkotás.

Nem tudom milyen korú és nemű vagy illetve milyen témák érdekelnek, de animések tudnak sokkal jobbakat ajánlani :)

2016. febr. 20. 00:38
 3/38 anonim ***** válasza:
29%
Igen.A Naruto egy alap,amit minden animésnek ismernie kell,mert tág fogalmat hagy maga után.Amúgy a sima Narutot magyar szinkronnal sem rossz nézni és a shippuuden sem rossz angollal,de persze kinek hogy?!Szóval igen,nézd meg! :D
2016. febr. 20. 01:41
 4/38 anonim ***** válasza:

Lányként nem biztos hogy tetszeni fog, ez fiúknak szánt anime, de valóban az egyik legnépszerűbb jelenleg (ha nem is a legjobb).

Sajnos az eleje jobb, mint a vége, de végülis nem rossz. Ha lehet egy tanácsom, a fillereket hagyd ki, úgy jóval rövidebb lesz, teljesen felesleges mind a 600 részt megnézni :)

Itt le van írva, melyik részek fillerek:

[link]

[link] -shippuden

2016. febr. 20. 09:03
 5/38 anonim ***** válasza:
100%

Nézz olyat ami neked is tetszik, ha nem tetszik, akkor ne nézd. Ne hagyd, hogy mások véleménye befolyásoljon nem vagyunk egyformák és az ízlésünk se az.

Sok vicces rész van a Narutóban.

2016. febr. 20. 09:15
 6/38 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem a Naruto nagyon jól indult. De aztán a Shippuuden egyre inkább Dragon Ball lett ninja történet helyett, a végét pedig a "háborúval" elrontották, mert az egy kalap szar volt.
2016. febr. 20. 10:58
 7/38 anonim ***** válasza:
73%
Hát az biztos, hogy elcseszett mainstream, de attól, hogy valami népszerű még nem biztos, hogy jó is. Pláne annyira jó, hogy végigszenvedj érte 600+ részt (aminek a fele filler). Ha mindenáron valami hosszabb shounent akarsz akkor inkább One Piece, vagy Hunter X Hunter, esetleg FMA:Brotherhood, ha még nem láttad
2016. febr. 20. 13:15
 8/38 anonim ***** válasza:
100%
Én néztem az animét, de elkezdzem olvasni a mangáját. Sokkal jobb a manga mint az anime. És nincs benne filler illetve be van fejezve.
2016. febr. 20. 14:53
 9/38 anonim ***** válasza:
100%

Teljes mértékben csak ajánlani tudom. Kicsit elfogult vagyok, mivel a Naruto-t nézve nőttem fel.

Szerintem itt nem számít, hogy lány vagy, ugyanúgy megszeretheted. A kérdés csak az, mennyi idős vagy?

Gyerekként nézve fogalmam sem volt róla miről is szól ez az anime egyáltalán, aztán pár évre rá újrakezdtem és teljesen más élmény volt.

Ha úgy döntessz, hogy belevágsz készülj fel rá hogy nem sokat fogsz aludni. Ja és mindenképpen japán szinkronnal nézd, az az igazi.

2016. febr. 20. 20:51
 10/38 anonim ***** válasza:
100%

Ha alapműt akarsz nézni, akkor inkább ajánlom a Fullmetal Alchemist Testvériséget, Death Note-ot, ezek nem véletlenül lettek legendák. (Bár mindkettő akció, nem tudom, hogy állsz az ilyesmihez. Én például az ilyen romantika csipázó csajszi vagyok, de ezeket is nagyon imádtam, imádom.) Az FMA hangulatban az ilyen vidámból drámába csapongó, szemet kápráztató harckoreografiákkal és szájtátós sztorival, a Death Note meg ilyen komor színvilágú, nyomasztó légkörrel, ami tökéletesen illik a lélektani kategóriához. Az előbbi 64, míg az utóbbi 24 vagy 25 részes, ha minden igaz.

Ha nem tudod, mit nézz, írj rám privátban bármikor, szívesen válaszolok:)

2016. febr. 20. 21:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!