Ti hogyan fejeztétek volna be a Narutot?
Ott kezdődik a gond hogy nem voltak megírva a karakterek 90%-a, aki meg igen annak semmi jelentősége nem volt. És ez nem fikázás hanem tény, annyi mindenen átment Naruto is, hogy SZÁNALMAS hogy ugyan az a buta gyerek maradt a végére aki a Naruto legelső részében volt. A romantikus szálra meg nincs minőségi jelző milyen rossz lett.... :D
Én egyébként fókuszáltam volna a Senju és az Uchiha konfliktusra, és a végén megölettem volna a két "főszerepelőt" a egymással. Mivel abból jó dráma lett volna, de az már látszott korán, hogy drámázni nem fog tudni a Naruto, már a szülei dolgai sem voltak éppen drámaiak, aztán a Nejis dolog egyenesen szar lett, főleg ahhoz képest hogy Itachit anno hogyan írták ki. Volt értelme, volt lényege, volt belőle tanulság, és 3 karakter személyiségét vitte előre. Egyébként szerintem már a Pain saga után eladta a hírnévért a mangát a mangaka.
Nekem tetszett a befejezés. Mármint jól lezárták.
Bár én nem voltam soha kíváncsi a szerelmi szálakra.
Az meg erős túlzás, hogy olyan buta gyerek maradt.
Inkább megmaradt a gyermeki éne, azonban sokat fejlődött magához képest.
Bár alapból a Naruto szerintem nem az ahol azt kell nézni, hogy "jaj a szereplők lélektanilag milyen sokat változtak, de romantikus, blablablabala".
Ez shounen fight. Ergo a leglényegesebb dolgok a power up, fejlődés erőben. Új ellenfelek, epic csaták.
Ha karakterekre vagy kíváncsi akkor keress más kategóriát.
Én személy szerint néha sokaltam is már azt a sok elmélkedős, érzelgős részt.
Az meg, hogy öljük meg a két főszereplőt elég nagy hülyeség. Nagyon sok fan van. S ez nem az a fajta shounen ami darkos, hogy a főszereplő kinyúl. Szóval nem dráma.
Nem győzöm hansúlyozni, hogy shounen fight.
Gyenge, harc, harc, power up, fejlődés, edzés, harc, harc, ő a legerősebb, happy end.
Neji halála pedig azért kellett, hogy egy tényleges főszereplő legalább meghalljon. Érzékeltessék, hogy ez tényleg egy háború volt. Aminek lett tényleges áldozata is.
A filmben való összejövetelük meg nem véletlen volt, hiszen a manga terén volt egy nagy ugrás. S ezzel tudták a legjobban eladni a filmet.
Naruto meg ténylegesen nem fejeződött be, az új generációval fogják folytatni. Oda úgy is visszahozzák a naruto-sasuke szálat.
Persze összehozzák azt a két embert aki gyakorlatilag 600 rész alatt alig szólt egymáshoz. Zseniális.
Mondjuk lehet fasz*ság megöletni őket egymással, de ez az a lezárás amit mindenki elvárt... btw: rohadt ötlettelen, mindenki ezt várta. Ennyi erővel tök mind1 hogy ér véget. Mondjuk számomra a Naruto nagyon rég elveszett.
Kétféle tábor van.
Egyik az aki imádja a hiper szuper erőket. S imádják ha korlátlan az erő növekedés.
A másik aki túl komplikálja a shounen fightot.
Nem véletlen fordult a mangaka ebbe az irányba. Őt is a fanok irányítják. Ha nem tetszik az érzelmes szál, rak harcot, és fordítva is ez igaz.
A fanok többségének ez az irány jött be.
Halkan megjegyzem, nekem is. :)
Ezen felül a mangaka nem a magyarok véleményét figyeli első sorban, hanem inkább a felvevő piacot.
Kelet, és erősen nyugat(amerika)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!