El kezdjem nézni a Narutot?
Figyelt kérdés
Olvastam róla jókat és rosszakat is. Az egyik barátnőm ajánlotta és azt, mondta hogy ez a legalapabb anime, amit mindenki látott. Ti mit gondoltok? Utána néztem és még a Shippuuden még mindig tart... Mégis milyen hosszú??? De szóval elkezdjem nézni?2016. febr. 19. 23:15
11/38 anonim válasza:
Ne kezdj bele a Shippuuden egy kupac szar a vége borzalmas a filerek bosszantóak. Felejtsd el!
12/38 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a válaszokat. Megnéztem az első 5 részt és nagyon sokat nevettem :D Azt hiszem folytatni fogom :)
2016. febr. 21. 09:00
13/38 A kérdező kommentje:
Kovacslevente1983: külön köszönet a linkekért❤
2016. febr. 21. 09:00
14/38 anonim válasza:
#12 Ne csináld nem tudod mit csinálsz, a Shippuuden iszonyat rossz. Olyan, mint a kör videó. Láttad a filmet igaz? Na akkor tudod mi fog történni, hogy megnézed.
15/38 A kérdező kommentje:
Késő bánat, belekezdtem. És rohadtul tetszik :)
Még csak pár részt láttam belőle, de úgy érzem, hogy már is fan vagyok :D
2016. febr. 21. 11:18
16/38 anonim válasza:
Na es ki a kedvenc karaktered vagy karaktereid? :)
en most kezdtem el a Shippu t 2 honapja kb. 68-69 reszbel tartok meg csak :(
18/38 A kérdező kommentje:
A kedvncem Kakashi
De bírom Narutot és Sakura belső énjét is. Sasuke se rossz arc, csak kicsit flegma.
Őszintén szólva mindenkit szeretek :D
2016. febr. 21. 13:18
19/38 anonim válasza:
Még később jönnek a többi szereplők,ők is nagyon kedvelni valók. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!