Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Az animesek altalaban miert...

Az animesek altalaban miert apolatlanok, befelefordulok es "nyomorekok"? Van aki jol nez ki?

Figyelt kérdés
Nem vitatkozni akarok, csak az egyik osztalytarsam igy nyilatkozott roluk, en kivancsi vagyok tenyleg igy van e vagy vannak e normalis animesek akik nem 637493 eves melegitoben es zsiros hajjal jarnak suliba??

2016. jan. 4. 18:09
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%

"Tény, hogy az animések többsége introvertált"

Maximum az igaz, hogy az animések egy része az - bár ez igaz lehet voltaképp a világ bármleny hobbiját tekintve. Ilyen nem lehet tényként állítani, mert sneki sem ismeri a világ összes animését egy adott pillanatbna, egyszerre, hogy száz százalékos pontossággal ki tudjon valamit jelenteni.

Én 4 olyan embert ismerek jól és személyesen - magamat is beleértve -, akikt "animésnek" lehetne nevezni, és akiről már véleményt mondhatnék. Egyikre sem igaz a fenti állítás. Egyébként az is kérdéses, kit nevezünk "animésnek"? Hol a határ?

2016. jan. 6. 10:35
 22/28 anonim ***** válasza:
Szívesen találkoznék ezzel az osztálytársaddal, hogy úgy nyomorékoz vagy leszól bármien embert akiről semmit se tud. Én is nézek animét, vannak barátaim eljárok bulizni tehát erről ennyit. Ez egy hobbi ami engem megnyugtat, ha annyira érdekel hogy egy beforduló nyomorék vagyok e akkor privibe elküldöm a nevem aztán keress rám fb-n (akkor már az osztálytársad nevét is)
2016. jan. 6. 16:38
 23/28 anonim ***** válasza:
Írd meg*
2016. jan. 6. 16:39
 24/28 anonim ***** válasza:
Ugyan az, mint ahogy te filmet nézel. Csak a legtöbb animének több a mondanivalója egyes filmnél.
2016. jan. 6. 17:26
 25/28 anonim ***** válasza:
Ebből következtve, azt a mondanivalót nehezebb felfogni, így ehhez magasabb intelligencia szint társul.
2016. jan. 6. 17:29
 26/28 anonim ***** válasza:
Az intelligenciával összehasonlítani egy műfajt ugyan olyan, mint lenézni ugyanazt. Csak éppen az ellenkezője. Normális emberek is néznek animét, van aki nem fog ide írni, mert nem érez kényszert. Van aki azért nem ír ide, mert titkolja hogy animés. Van kiről nem is gondolná az ember hogy animés. Nem kell, tanuljunk már meg pislogni is.
2016. jan. 6. 21:23
 27/28 anonim ***** válasza:
Ültess le egy gyereket, hogy nézze meg a Monstert, aztán kérdezd meg tőle, hogy mennyit értett belőle.
2016. jan. 7. 11:56
 28/28 anonim ***** válasza:
100%
Aki lenyomorékozza az animéseket az egy b-b-baaakaa! :D
2016. jan. 7. 18:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!