Az animesek altalaban miert apolatlanok, befelefordulok es "nyomorekok"? Van aki jol nez ki?
Ez egy sztereotípia. Igen, léteznek olyanok akik nem csak véletlenül ápolatlanok nyomorékok stb. mert animések, hanem azért mert "weeabook" (japán/anime MÁNIÁS, sokszor nem is fürdenek nem is ápolják magukat, inkább animét néznek helyette, mindenük animés, animés poszterek a szobába, anime figuratárgyak, japánul akarnak tanulni, kimenni japánba stb...)
Én is animés vagyok (habár csak kb 4 éve kezdtem el) és én is már-már függőnek számítok de ugyanúgy vannak barátaim és normális is vagyok. Ugyanúgy mint az egyik válaszoló én is sértésnek veszem ezt, mert ez kb olyan mint a rasszizmus csak persze sokkal gyengébb. Ez olyan kb mintha azt mondanám, hogy akinek jó jegyei vannak az stréber...
És az animéknek ráadásul nagyon sokszor van mélyebb mondanivalójuk. És ami nekem a legjobban megtetszett az a rajzstílus, és az, hogy az anime sokkal jobban ki tudja fejezni az érzelmeket, mint egy élőszereplős film.
.
.
.
Na meg persze a cuki lányok :3
Hát egészségére neki... Most komolyan. Miért kell általánosítani, hogy ha valaki xy műfajt néz, az "nyomorék"?
Ismerek nagyon jó lányokat és fiúkat, tök jó fej emberek, még jól is néznek ki. Én se melegítőben árok suliba hidd el. Persze találkoztam már olyanokkal is, akik, nem de ez van, emberfüggő, hogy ki mennyire ápolja magát, nehogy már egy műfaj befolyásolja ezt...
16/L
Én is szeretem az animèket !
És ez a leírás csóppet sem illik rám !
Szerintem normálisak vagyunk
Én is animés vagyok egy jó pár éve és ápolt hajam van valamit csinosan és igényesen öltözködöm az alakomhoz illően. Nem hagyom el magam az animéken kívül magammal is törődöm. Ápolt vagyok és igényes. És az összes animés ismerősöm igényes és nem ápolatlan.
17/l
Én is imádom az animét, de ha mégegyszer lenyomorékozol, hozzádvágom a járókeretemet :D
Viccet félretéve attól még, hogy a te osztályodban van 2-3 ember aki mondjuk ápolatlan és animézik, abból nem következik az, hogy az összes animés ilyen. De gondolom az előttem lévők ezt már mind kifejtették.
Amúgy kicsit hiányolom a baráti körömből az animéseket, valaki, aki szereti az animét, van kedve dumálgatni? (nem, nem szexpartnert akarok itt felszedni):)
22/f
Amit te leírtál az a tipikus "Leszarom a világot" kategória. Nem érdekli őket se semmi, se senki, csak az anime. Egyszerűen egy általuk legenerált animés világban élik a hétköznapjaikat mit sem törődve avval, hogy hogy néznek ki :)
És is animésnek mondom magam, mivel baromira sokat nézek belőlük, mégis sportolok mellette figyelek arra hogy ápolt legyek.
(Bár azért még így is jobb lenne egy animés világban élni :3)
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!