Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ti mit gondoltok azokról akik...

Ti mit gondoltok azokról akik szépek, de ápolatlanok?

Figyelt kérdés

Én ismerek pár embert aki szerintem szép de ápolatlan. Ezalatt azt értem hogy pl. zsíros a haja , a körmei vaty le vannak rágva össze-vissza be vannak szakadozva , vagy túl nagyra van megnőve. Nem azt mondom hogy fesse ki meg rakasson mindenféle hülyeséget de miért nem lehet szépen levágni vagy lereszelni?

Vagy pl. olyan pattanásos a bőre. és ez ellen eddig semmit sem tett most meg gyógyszert kell rá szednie. És félreértés ne essék kedvelem őket de néha ez zavar.

Egyébként nálunk sem a pénz , sem pedig az idő nem lehet kifogás erre. Ti mit gondoltok erről? Van ilyen ismerősötök?

2013. okt. 11. 21:12
 1/6 anonim ***** válasza:

Én az ilyenre nem mondom azt hogy szép. A szépség - mint minden más is - szerintem komplex fogalom.

Attól még nem lesz valaki szép, hogy helyes az arca. Nagyon fontos még az ápoltság és a jó megjelenés is.

Ha ez mind megvan, akkor lehet azt mondani, hogy szép az illető.

2013. okt. 11. 22:16
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem eléggé összefügg a kettő, aki szép az nálam ápolt. :D
2013. okt. 11. 22:57
 3/6 anonim ***** válasza:
Nálam a szépségben benne van az ápoltság fogalma.
2013. okt. 12. 06:44
 4/6 anonim ***** válasza:
jaj, az ilyeneket úgy átalakítanám, megfürdetném és ránevelném az igényességre. :D
2013. okt. 12. 11:36
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Igen a szépség meg az ápoltság összefügg de pl. az arca szép meg az alakja nagyon jó ,de ezek benne vannak amiket fent felsoroltam..

Utolsó én nem a fürdésre gondolok. Az olyan mint a fogmosás muszáj... :D

2013. okt. 12. 13:46
 6/6 anonim válasza:
Most a védelmükben lépnék fel, így jóval később, mert azthiszem engem is közéjük sorolnátok. Ha rám néz valaki, azt látja, hogy nem frissen mosott a hajam, a bőröm pedig pattanásos, úgy tűnhetek, hogy nem foglalkozom ezzel egyáltalán. Pedig nem így van. Naponta mosom a hajamat, hiába, 1 óra elteltével olyan mintha nem tettem volna. A bőröm tele van pattanásokkal, hiába használok rábármilyen krémet, tonikot,maszkot, hiába járok kozmetikushoz. Lefedem alapozóval, púderral, de úgy is lehet látni, pedig nem a legolcsóbb kinai szarokkal igyekszem változtatni a külsőmön. Most egy elég intenzív antibiotikum kúra után kicsit javult a bőröm, de reneteg idő rendbehozni. Tehát azt is mérlegelni kellene szerintem, hogy ismeri-e az ember, az ápolatlannak kikiáltott személy hátterét ilyen szempontból és csak utána mondani rá véleményt, vagy elítélni. Persze ez csak az én nézőpontom :)
2016. jan. 5. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!