Ti mit gondoltok azokról akik szépek, de ápolatlanok?
Én ismerek pár embert aki szerintem szép de ápolatlan. Ezalatt azt értem hogy pl. zsíros a haja , a körmei vaty le vannak rágva össze-vissza be vannak szakadozva , vagy túl nagyra van megnőve. Nem azt mondom hogy fesse ki meg rakasson mindenféle hülyeséget de miért nem lehet szépen levágni vagy lereszelni?
Vagy pl. olyan pattanásos a bőre. és ez ellen eddig semmit sem tett most meg gyógyszert kell rá szednie. És félreértés ne essék kedvelem őket de néha ez zavar.
Egyébként nálunk sem a pénz , sem pedig az idő nem lehet kifogás erre. Ti mit gondoltok erről? Van ilyen ismerősötök?
Én az ilyenre nem mondom azt hogy szép. A szépség - mint minden más is - szerintem komplex fogalom.
Attól még nem lesz valaki szép, hogy helyes az arca. Nagyon fontos még az ápoltság és a jó megjelenés is.
Ha ez mind megvan, akkor lehet azt mondani, hogy szép az illető.
Köszönöm a válaszokat!
Igen a szépség meg az ápoltság összefügg de pl. az arca szép meg az alakja nagyon jó ,de ezek benne vannak amiket fent felsoroltam..
Utolsó én nem a fürdésre gondolok. Az olyan mint a fogmosás muszáj... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!