Aki a kínaiból, vagy multiból vásárol valami olcsó, de látszatra sem jó minőségű ruhát, és úgy öltözködik, arról ha meglátjátok, mit gondoltok?
Nekem mindegy más mit vesz fel a saját ruhatáram elég jó és nem is olcsó.
Van aki szerint ócska de én Magenta, Amnesia és Sugarbird imádó vagyok, ezek teszik ki a ruhatáram egy jelentős részét.
Lehet aki Tescos ruhát hord neki az jónak számít. Van akinek 5000 Ft sok egy nadrágért van aki annyiért pólót se vesz mert neki gagyi.
A turi meg olyan h van aki bemegy van aki nem. Van aki inkább kínaiból vásárol de turiba nem megy be, szóval ez elég hülye felfogás hogy ott vannak a turik.
Nálunk a suliban van olyan gyerek aki azért nem jár be mert nincs pénzük bérletre.
Tény hogy nem elit suli de akkor is. Ez a szégyen hogy van akinek erre sem futja nem a tescos ruha!!!
pont a múlt szombaton néztem kínaiban, egy "normálisabb" farmer 5ezer (az se nagy szám, de legalább nem ocsmány)
elég ijesztő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!