Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Az animesek altalaban miert...

Az animesek altalaban miert apolatlanok, befelefordulok es "nyomorekok"? Van aki jol nez ki?

Figyelt kérdés
Nem vitatkozni akarok, csak az egyik osztalytarsam igy nyilatkozott roluk, en kivancsi vagyok tenyleg igy van e vagy vannak e normalis animesek akik nem 637493 eves melegitoben es zsiros hajjal jarnak suliba??

2016. jan. 4. 18:09
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
93%
XDDDDDDDDDDDD en is animes vagyok es nem zsiroshaju végem 16/F
2016. jan. 4. 18:24
 2/28 anonim ***** válasza:
93%

Az osztálytársad egyszerűen ökörségeket kezel tényként.

Erre mondják, hogy buta mint a föld.

"n kivancsi vagyok tenyleg igy van e vagy vannak e normalis animesek akik nem 637493 eves melegitoben es zsiros hajjal jarnak suliba??"

Ez viccnek is rossz. Szeritned? Úr isten...

2016. jan. 4. 18:28
 3/28 anonim ***** válasza:
4%
amúgy adom, majdnem minden animes elvont agyú, flúgos csúfok:DDD Ezért menekülnek az animébe mert nincsenek barátaik akikkel legyenek. Tisztelet a kivételneek:D
2016. jan. 4. 18:30
 4/28 anonim ***** válasza:
85%

Mi olyan rossz abban,hogy érdekli őket és szeretik?

Ez egy hobbi. Olyan mint a biciklizés és az olvasás.

Sok olyan embert ismerek aki animés mégis ápolt,jófej és normális. Barátai is vannak akik szintén normálisak és jófejek.

2016. jan. 5. 07:18
 5/28 anonim válasza:
83%
Ha már itt tartunk én is animés vagyok és nem vagyok se nyomorék, se ápolatlan , se befelefordulok személyiség nem tudom az osztálytársad mit látott hogy ezt mondta , ja és még valami attól hogy valaki ápolatlan, nyomorék stb. nem biztos hogy animés. Bárki lehet ilyen az osztálytársad is
2016. jan. 5. 08:24
 6/28 anonim ***** válasza:
79%
Az amiket mondasz egyáltalán nem függ össze. Javaslom elöbb ismerjétek meg a világot :)
2016. jan. 5. 10:34
 7/28 anonim ***** válasza:
76%
Nem sok animést ismerek, de mind ápolt, jól öltözött, igényes. Amúgy animeconra is szoktam járni, ott is a legtöbbjük teljesen normális ember.
2016. jan. 5. 10:55
 8/28 anonim válasza:
74%
Én az osztálytársad kijelentését konkrétan személyes sértésnek érzem. Ugyanis több, mint 10 éve aktívan nézek animéket, ezenkívül a hazai szubkultúra aktív tagja vagyok évek óta. Rendezvényekre, találkozókra járok, stb. Nem vagyok sem ápolatlan, sem pedig introvertált, egyébként "nyomorék" sem a szó egyik értelmében sem. Egy teljesen átlagos egyetemista vagyok, a különbség csak annyi, hogy más az érdeklődési köröm. Engem a sportközvetítések, és a valóságshowk helyett az animék kötnek le - ami azért lássuk be jóval pozitívabb elfoglaltság. Szóval az osztálytársad valószínűleg szűklátókörű, vagy találkozott egy emberrel, akit ilyennek látott és egyszerűen általánosít. Én a helyedben nem adnék a szavára, inkább megismernék néhány embert.
2016. jan. 5. 14:30
 9/28 anonim ***** válasza:
90%

Akkor ezek szerint nem nézel cosplay-eseket mert rohadtúl szépek és gyönyörűek a többsége ☺ ♥ puszi és ingyen ölelés

21/L

2016. jan. 5. 14:33
 10/28 Cyberkos válasza:
100%

Hát nem tudom te hogy vagy vele, de én magam, és rengeteg másik animést ismerek. Aktív szociális életet élünk, egy külsős meg sem tudná mondani, simán le "rocker"-ezne minket. Az ápolatlant nem igazán tudom vitatni, mivel lakatos vagyok, és a szakma velejárója, hogy többnyire tetőtől talpig fekete vagyok. A befordulást meg antiszociálisnak akartad írni? Mert akkor az igen erősen függ a neveltetésétől, környezetétől, illetve felfogásától. Ez pedig enyhén szólva, rohadtul nem jellemző az animésekre.

Ezen kívül (akármilyen meglepő is) az animések "álltalában" okosabbak is, mivel több téren nyitottak. Ha meg 1 jó tanácsot elfogadsz, akkor ezt "élőbe" ne nagyon kérdezgesd, ugyanis van aki lendületből szájon vág. Gyakorlatilag olyan mintha anyáznál, mert mint látom, egy számodra ismeretlen dolgot negatívumként állítasz be anélkül, hogy ismernéd. Üdv: Cyberkos

Ui.: Ha van még kérdésed, ami az "értelmesebb" kategóriába tartozik, szívesen válaszolok, de légyszíves próbálj meg ne ennyire alpárian kérdezősködni!

2016. jan. 5. 15:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!