Az animesek altalaban miert apolatlanok, befelefordulok es "nyomorekok"? Van aki jol nez ki?
Az osztálytársad egyszerűen ökörségeket kezel tényként.
Erre mondják, hogy buta mint a föld.
"n kivancsi vagyok tenyleg igy van e vagy vannak e normalis animesek akik nem 637493 eves melegitoben es zsiros hajjal jarnak suliba??"
Ez viccnek is rossz. Szeritned? Úr isten...
Mi olyan rossz abban,hogy érdekli őket és szeretik?
Ez egy hobbi. Olyan mint a biciklizés és az olvasás.
Sok olyan embert ismerek aki animés mégis ápolt,jófej és normális. Barátai is vannak akik szintén normálisak és jófejek.
Akkor ezek szerint nem nézel cosplay-eseket mert rohadtúl szépek és gyönyörűek a többsége ☺ ♥ puszi és ingyen ölelés
21/L
Hát nem tudom te hogy vagy vele, de én magam, és rengeteg másik animést ismerek. Aktív szociális életet élünk, egy külsős meg sem tudná mondani, simán le "rocker"-ezne minket. Az ápolatlant nem igazán tudom vitatni, mivel lakatos vagyok, és a szakma velejárója, hogy többnyire tetőtől talpig fekete vagyok. A befordulást meg antiszociálisnak akartad írni? Mert akkor az igen erősen függ a neveltetésétől, környezetétől, illetve felfogásától. Ez pedig enyhén szólva, rohadtul nem jellemző az animésekre.
Ezen kívül (akármilyen meglepő is) az animések "álltalában" okosabbak is, mivel több téren nyitottak. Ha meg 1 jó tanácsot elfogadsz, akkor ezt "élőbe" ne nagyon kérdezgesd, ugyanis van aki lendületből szájon vág. Gyakorlatilag olyan mintha anyáznál, mert mint látom, egy számodra ismeretlen dolgot negatívumként állítasz be anélkül, hogy ismernéd. Üdv: Cyberkos
Ui.: Ha van még kérdésed, ami az "értelmesebb" kategóriába tartozik, szívesen válaszolok, de légyszíves próbálj meg ne ennyire alpárian kérdezősködni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!