Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Miért van az hogy még a 20+os...

Miért van az hogy még a 20+os csávók is anime-t néznek mi olyan érdekes 1 mesében?

Figyelt kérdés
Én azt gondolom, hogy egy felnőtt embernek, már nem kéne meséket nézegetni! Hányok ezektől sz@r anime-től!

2014. júl. 14. 17:03
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
26%

ez egy srác ti idióták. nem veszitek észre egy ember nemét a sílusából? (akinek nem inge..)

ahogy az is nyilvánvaló hogy #27 is pasi.

(amúgy ha nem esett volna le én meg lány vagyok. na csá!)

2014. júl. 20. 03:48
 32/37 anonim ***** válasza:
79%
Hát ebből az ékes szólásból tuti azt vágtam le hogy te csakis lány lehetsz. XDDDD Amúgy meg nem tudom mit kell itt többes számban beszélni amikor csak egy hozzászóló agyszüleménye volt , hogy biztos lány írta.
2014. júl. 21. 12:33
 33/37 anonim ***** válasza:
ott van hogy "akinek nem inge.."
2014. júl. 24. 11:54
 34/37 anonim válasza:
100%
Igaz hogy van olyan anime amiben egy csaj láthatatlan karokkal mindekit kinyír.Igaz hogy van olyan anime Ami erotikus. De csak hidd hogy az anime gyerekeknek való!
2014. aug. 19. 20:01
 35/37 NekoMc ***** válasza:
Úristen a sok idióta, hogy ugrik megvédeni ezeket a jpán meséket. Igen mesézem az animét. és mi előtt jönnének a leszóló kommentek: Anime fan vagyok. és aki otakunak már hívni azért harapok. Nem vagyok otaku. Anime fan csak. az otakuk beteges lények és csak ők ugranak ennyire minden ilyen kérdésre, poszta facebookon stb. :D
2017. máj. 4. 00:18
 36/37 anonim válasza:
100%
Igazság szerint az Anime tudomásom szerint nem is gyerek műsora tervezték Japánba. Ezek ki mondottan felnőtteknek ajánlott filmek, a vagy sorozatok. Ennek utána is lehet olvasni. Egy biztos akik előttem is írtak kommentbe. Igen sok Anime szinte üzen a nézők felé szinte ezért is élvezetes nézni, mert nem csak mutat dolgokat, mesél történeteket, ha nem ami nagyon fontos, de fő kép nekem és szerintem ez sok más Magyar embernek is, hogy meg tanít bizonyos dolgokra. Tegyük fel pl.: Szeretett, kedvesség, meg bánás meg mi egymásra. Persze ki milyen milyen kategóriában nézi ezeket az Animéket. És hidd el nagyon tanulságos dolgokat tudhatsz meg benne, ami talán, az élet stílusodat is meg változtathassa, vagy fel fogásodat. Én például az érzékenyebb kategóriás emberek közé tartozok aki jobban szereti azon műfajokat, ahol több a drámai helyzet, szerelem, esetleg barátság. Én ezt szeretem benne, mert mikor nézem az ilyen kategóriás anime műfajokat, bele élem néha magam, hogy milyen jó lenne ha csak 1x élhetnék olyan életet mint mondjuk az egyik animéba az egyik főszereplő hős pl. De van amikor meg el gondolkoztat ha most olyan dolog történik benne ami valóságba is bármikor megtörténhetne velem, és hogy te akkor miként döntenél a szereplő helyébe? Tudnál e mondjuk bölcs és igazságos döntéseket hozni nehéz helyzetekbe. És az anime pont erre jó, mert olyan mint ha meg tanítana miként éld az életed és hogyan helyesen. Szinte olyan mint egy oktató dokumentum film vagy már nem is tudom mit is mondjak rá. Jó persze megértem az olyan embert is aki nem szereti az anime műfajt, vagy látta de akkor se fogja meg, és nem nézi, mindegy ha most legyen akció kedvelő egyén, és van mondjuk egy akció műfajú anime amit látott. És ez lehet azért is van így, mert meg van mindene egy ilyen embernek amire nekik már nincs szüksége, ami nekünk meg, sajnos lehet hogy nekünk nincs, és szükséges. Ami a mi életünk teljes részét ki töltheti. Ami ugyan úgy a te életedet is kitöltheti mondjuk egy átlagos film, vagy sorozat film. Ezért is mondom azt így 30. évesen, és nem kel ezen meglepődni, hogy ne legyen senki semmire elő ítéletű, mert én sem ítélek el senkit azért, ha csak filmeket, vagy mozifilmeket, vagy sorozatokat, vagy szappan operát szeret, vagy mi egymást. Mi ezt szeretjük, ha fiatalok ha idősek vagyunk. Ne ítélkezz és rád sem ítélkezznek, vagy ahogyan van az a közmondás is: Nem szol szám nem fáj fejem. És hidd el nekem jobb is így mert csak magadra haragítasz itt még több embert. Ezt el hiheted.
2017. máj. 27. 03:03
 37/37 anonim ***** válasza:
#9 (kérdező kommentje) és #35, persze, az anime biztos mese, a Mirai Nikki, a Satsuriku no Tenshi és az Another a három legjobb mese (nem sértésből)
2020. jún. 26. 19:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!