Miért van az hogy még a 20+os csávók is anime-t néznek mi olyan érdekes 1 mesében?
Bocsi 10 éves gyereket akartam írni.
És nem mindegyik anime szar!
ha transzformersz, vagy mátrixot nézel az mitől jobb? az is rajzolva van, csak más eszközökkel...
Mellesleg a japán animéknek és most nem a main stream narutó és társaira gondolok, igen komoly mondanivalói vannak...
Nem értem, egyáltalán hogyan kerülsz kapcsolatba animékkel itthon? Már csatorna sincsen, egyedül az újságárusnál (ahova nem vagyok biztos hogy olyan gyakran betérsz...) vagy könyvesboltban (szintén kétlem hogy naponta oda járnál) találkozhatsz ilyennel.
Ha pedig zavar, akkor ne foglalkozz vele. Mi sem foglalkozunk veletek, és ez ilyen egyszerű :)
A Transformersnek pedig fele annyi története van, mint egy jól kidolgozott, dráma kategóriájú animének. De minek vitatkozzunk, aki ilyen kérdéseket tesz fel, azzal úgysem lehet rendesen, érvelve vitatkozni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!