Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Miért van az hogy még a 20+os...

Miért van az hogy még a 20+os csávók is anime-t néznek mi olyan érdekes 1 mesében?

Figyelt kérdés
Én azt gondolom, hogy egy felnőtt embernek, már nem kéne meséket nézegetni! Hányok ezektől sz@r anime-től!

2014. júl. 14. 17:03
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
97%
haver ne írj már ki olyan kérdéseket amikre nem akarsz választ kapni! irritáló.
2014. júl. 15. 01:40
 22/37 anonim ***** válasza:
98%

amúgy nekem mitől lesz hányingerem? az olyan emberektől akik csak azért hoznak fel egy témát hogy aztán lenézhessék és undorkodjanak azokon akik erre ugranak mert szívügyüknek tekintik.

én speciel nem vagyok túlzottan oda az animékért de nincs vele különösebb bajom. nem értem mért írsz ki olyan kérdést amivel csak a gyűlöleted akarod megosztani a világgal.

2014. júl. 15. 02:46
 23/37 anonim ***** válasza:
95%

miért, a legtöbb akció, vígjáték, horror stb tulajdonképen nem egy mese amit élõ szereplõk játszanak el? mi a különbség?

szerintem egy filmnek a lényege a mondanivaló, a dialógusok összetettsége, a történet, nem pedig a technika amivel készül...

2014. júl. 15. 07:53
 24/37 anonim ***** válasza:
97%

Én inkább azt a kérdést tenném fel, hogy valaki aki nem szereti az animéket, nem látott még szinte egy jó animét sem, csak a tucat szarokat, mint a pokémon. Az hogy akar általánosítani az animékröl ? Néz meg egy pár komolyabb akció animét, vagy horror-t és átunna beszélgethetünk újra.

Azon felül, van rengeteg gyerek anime amit mai napig szeretek, és nem azért mert gyerekes vagyok ( Na jó azért is) hanem mert gyerek koromban ezeket láttam, és jó velük nosztalgiázni.

Amúgy merem állítani, hogy te is nézhettél kis korodba olyan mesének hitt sorozatokat, amiről később kiderült hogy anime.

2014. júl. 15. 08:22
 25/37 anonim ***** válasza:
100%

"tegyük hozzá csak volt és én régen nem néztem transformerst"

Most is az. Tudod, tucatszám gyártják ma is a Transformers rajzfilmeket, és akad köztük több, amit legjobban az érettebb felnőttek élvezhetnek, akik képesek az akció mögé látni és felfedezni valamint méltányolni a mondanivalót, a történetvezetést, a jellemábrázolásokat, rejtett utalásokat és hasonlókat.

2014. júl. 15. 13:15
 26/37 anonim ***** válasza:
Az ilyen rejtett utalások a Magyar rajzfilmekben is voltak :)
2014. júl. 15. 15:36
 27/37 Terboard válasza:
94%

Eláruljak valqmir emberek? 1 ez 1 csaj lemerem fogadni akivel a pasija kihagyott 25 percet mert megnézett egy animet ezen felhuzta magát és teljesen tudatlanul elkezdett egy olyan dolgot ócsmárolni amire nagyon sokan ugrunk ezzel kimutatva mennyire egy idegesítő ember

lehet aki nem visel el egy olyan stilust amit minden korosztálynak terveztek.

2014. júl. 16. 00:22
 28/37 anonim ***** válasza:
86%
Nem biztos. Még mindig van rengeteg olyan suttyó ( akinek nem inge) aki azzal akar menőzni hogy oltogatja az animéseket. Azt hiszi ettől ö valahogy menőbb lesz, de téved. Vagy pedig szimplán egy bunkó aki abban leli örömét hogy olyan kérdéseket tesz fel, ami vitát képez.
2014. júl. 16. 16:50
 29/37 A kérdező kommentje:
Menjetek aludni gyermekeim,a buli már régen véget ért!
2014. júl. 16. 17:00
 30/37 anonim ***** válasza:
82%
Hány éves vagy cula ? Hogy itt le gyermekezel ? :)
2014. júl. 16. 21:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!