Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Miért van az hogy még a 20+os...

Miért van az hogy még a 20+os csávók is anime-t néznek mi olyan érdekes 1 mesében?

Figyelt kérdés
Én azt gondolom, hogy egy felnőtt embernek, már nem kéne meséket nézegetni! Hányok ezektől sz@r anime-től!

2014. júl. 14. 17:03
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:
Mindegyikkel!Én a kőkemény akcióra bukom!
2014. júl. 14. 19:49
 12/37 anonim válasza:
95%

láttál már animét egyáltalán? vagy csak alapból onnan jön ez a vélemény hogy japán?

Amúgy az Animaxon még adják a naruto-t meg még valamit, és Indavideón is hozzáférhet

2014. júl. 14. 19:51
 13/37 A kérdező kommentje:
igen láttam már, és majdnem elhánytam magam, hogy megrajzolt bábukat kell néznem!
2014. júl. 14. 19:54
 14/37 anonim ***** válasza:
97%
Tudod, egy óvodás még valóban nem tud különbséget tenni a mese és a rajzolt/animációs film között. Ami az animéket illeti, abban is van "kőkemény akció", de a rajzolt mivolta miatt gondolom téged úgyse érdekelne. Mellesleg a Transformers is rajzolt volt eredetileg.
2014. júl. 14. 19:57
 15/37 A kérdező kommentje:
tegyük hozzá csak volt és én régen nem néztem transformerst
2014. júl. 14. 19:59
 16/37 anonim ***** válasza:
97%

Lehet, de a története azért nagyjából ugyanaz. Mese? Ha úgy vesszük, minden kitalált történet mese persze, még a legvéresebb akciófilmé is, azt mégsem sorolnánk "mese" kategóriába.

Szóval ha a rajzolással van bajod, akkor egyszerű, nem nézel rajzolt filmeket, hanem maximum annyira komputeranimáltat, amennyit még elviselsz. A karakterdizájnnak sem kell bejönnie, de most mivel jobb egy Shrek karakterdizájnja, mint egy animéé? Vagy egy Spongyabob, South Park vagy Family Guy?

2014. júl. 14. 20:13
 17/37 anonim ***** válasza:
93%

hát én inkább megnézek egy animét vagy elolvasok egy könyvet, és örülök, hogy van fantáziám és jellemem, az olyan begyöpösödött konformisták mint te, meg le vagytok tudva...

háborogjatok csak azon, hogy más ember még talál örömöt az életben...

2014. júl. 14. 20:42
 18/37 anonim ***** válasza:
100%
Hehe, mondtam hogy nem lehet veled vitatkozni :) Mi pedig minden egyes ilyen troll kérdésére ugyan úgy válaszolunk. No, de okos enged szamár szenved, légy boldog az életben!
2014. júl. 14. 20:52
 19/37 anonim ***** válasza:
89%
Primitív, vitaindító kérdés. Srácok...Komolyan bedőltök ennek? Nem kell törődni az ilyen bolondokkal, mint a kérdező, teljesen felesleges.
2014. júl. 14. 20:58
 20/37 A kérdező kommentje:
ASTALÁ VISTÁ gyermekeim!
2014. júl. 14. 22:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!