Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Milyen animéket ajánlotok?

Milyen animéket ajánlotok?

Figyelt kérdés

Hát eléggé kezdő vagyok, eddig láttam narutot, fullmetal alchemist brotherhood-ot, HOTD-et, Bleach-t és most kezdtem el nézni a Sword Art Online-t. Annyi "feltételem" van, hogy ne hentai vagy nyálas, romantikus legyen :)

15/F

2013. jún. 18. 17:52
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
Több ezren haltak meg játékban és vele együtt a való világban :) elég drámai ez is....
2013. jún. 22. 13:27
 42/55 A kérdező kommentje:

nem baj az :D

csak legyen jó

2013. jún. 22. 13:45
 43/55 anonim ***** válasza:

"Több ezren haltak meg játékban és vele együtt a való világban :) elég drámai ez is...."

Igen és pontosan ezért nem értem miért parodizálták kb ki az a több ezer halottat , a másik meg ha valaki ennyi barátját elveszítti elvárnék tőle valami személyiség fejlődést . Semmi komolyság nem volt benne , ment a papás mamás . Hárem ecchi fantasy-nek még talán jó volt , de mint seinen hatalmas bukás . Amit el lehetett baszni azt megtette .

2013. jún. 22. 14:33
 44/55 anonim ***** válasza:
A Mirai Nikki elég beteg anime,én is nemrég kezdtem el nézni, de ha egyszer belekezdesz, akkor nagyon nehezen tudsz csak lekattanni róla xD
2013. jún. 22. 15:12
 45/55 A kérdező kommentje:

hát ezt tapasztalom most is xD

eddig 7 rész, most jön a 8.

de az a yuno tényleg pszichopata :D

2013. jún. 22. 16:51
 46/55 anonim ***** válasza:
Jóféle , Yuno betegebb állat lett mint Ryougi Shiki
2013. jún. 22. 16:53
 47/55 A kérdező kommentje:

az a Kara no Kyōkai-ból van?

és az milyen?

2013. jún. 22. 17:46
 48/55 A kérdező kommentje:

fú, tényleg nem lehet abbahagyni

17 részt már láttam :D

amúgy mangákat is mondhattok :D

de van valamilyen webshop vagy valami ahol mangát lehet venni?

2013. jún. 22. 22:26
 49/55 anonim ***** válasza:
Hát tudsz olvasni online is mangákat, az ingyenes, és van amit magyarul is megtalálsz. Én speciel mangafox-on szoktam angolul olvasni őket, de lehet vásárolni különböző webboltokban, mint pl.: animeland.hu
2013. jún. 22. 22:53
 50/55 anonim ***** válasza:

Kara no Kyoukai kissé természetfeletti , elég keményen odavág néha Shiki is . Jóféle , nekem főleg a 3as az 5ös és a 7es mozifilme tetszett .

Csak ha nézed vigyázz .. mert a történetek nem időrendi sorrendbe játszódnak , oda kell figyelni a rész elején az évszámra.

2013. jún. 22. 23:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!