Milyen animéket ajánlotok?
Hát eléggé kezdő vagyok, eddig láttam narutot, fullmetal alchemist brotherhood-ot, HOTD-et, Bleach-t és most kezdtem el nézni a Sword Art Online-t. Annyi "feltételem" van, hogy ne hentai vagy nyálas, romantikus legyen :)
15/F
nem baj az :D
csak legyen jó
"Több ezren haltak meg játékban és vele együtt a való világban :) elég drámai ez is...."
Igen és pontosan ezért nem értem miért parodizálták kb ki az a több ezer halottat , a másik meg ha valaki ennyi barátját elveszítti elvárnék tőle valami személyiség fejlődést . Semmi komolyság nem volt benne , ment a papás mamás . Hárem ecchi fantasy-nek még talán jó volt , de mint seinen hatalmas bukás . Amit el lehetett baszni azt megtette .
hát ezt tapasztalom most is xD
eddig 7 rész, most jön a 8.
de az a yuno tényleg pszichopata :D
az a Kara no Kyōkai-ból van?
és az milyen?
fú, tényleg nem lehet abbahagyni
17 részt már láttam :D
amúgy mangákat is mondhattok :D
de van valamilyen webshop vagy valami ahol mangát lehet venni?
Kara no Kyoukai kissé természetfeletti , elég keményen odavág néha Shiki is . Jóféle , nekem főleg a 3as az 5ös és a 7es mozifilme tetszett .
Csak ha nézed vigyázz .. mert a történetek nem időrendi sorrendbe játszódnak , oda kell figyelni a rész elején az évszámra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!