Milyen animéket ajánlotok?
Hát eléggé kezdő vagyok, eddig láttam narutot, fullmetal alchemist brotherhood-ot, HOTD-et, Bleach-t és most kezdtem el nézni a Sword Art Online-t. Annyi "feltételem" van, hogy ne hentai vagy nyálas, romantikus legyen :)
15/F
Az SAO nagyon jól indult csak marhára elrontották a végét, és olyan kapos lett az egész sztori, úgy ahogy van, hogy tényleg mesteri fokozaton lett elrontva.
Amit ajánlok:
- Shingeki no Kyojin
Nem rég indult, jelenleg is futó anime és manga. Tényleg elképesztően jó, nem írom le a sztoriját, mert hosszú lenne, olvass utána pl.: anime addict-on, vagy nézd meg az 1. részt és ha tetszik, folytasd :)
- Devil Survivor 2 The Animation
Szintén egy mestermű, ez is mostanában indult, de mivel (ha jól tudom) a Devil Survivor 2 című játékból készítették el az animét (ezért van a végén a The Animation, gondolom :))
- Suisei no Gargantia
Szintén mostanában indult (talán 2012) remekmű, egy nagyon minimális romantikának tűnő dolog is van az animében de eléggé csekélyke, ha nem akarod, észre sem veszed. Amúgy sem a romantikán van a hangsúly, de ha belenézel, te is rájössz, szóval ha csak ez akar eltántorítani ettől az animétől, akkor ne tedd! Annyira romantika bőőőőven nincsen benne, mint mondjjuk az SAO-ban
- Hakkenden Touhou Hakken Ibun
Ez is jó, kicsit komikusabb, de megvan a maga varázsa :) Romantika nincs benne (ha már egyszer ilyet kértél, hogy ne legyen benne, akkor megkapod :D)
Mindegyiket meg tudod nézni magyar felirattal az indevideón például, vagy az animeaddict-on utánuk olvashatsz
Remélem tudtam segíteni :)
Gargantia szezonális :d
A Shingeki-ben meg alig történt valami , kb 2 mondatban le lehetne írni 10 részt xd
köszi mindenkinek :D
nekem speciel tetszik a sao eddig (eddig 12 rész), igaz van tényleg benne romantika, de számomra az a mennyiség még elviselhető, ezáltal biztos hogy megnézem a Suisei no Gargantia-t :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!