Mi a véleményed Animéről? És menyire szereted?
:) Ha én nem vagyok suliba
A kór egész nap nézem én nagyon szeretem
És rajzolom is őket
Maximum fanartot rajzolsz .
Amúgy Akkor és nem "a kór".
Szia! Igaz a kérdés régen lett feltéve, de ha valaki idetéved, leírom a véleményem! ^^ Kettő-három éve keztem el animéket nézni, és nagy rabja lettem. Ami miatt ajánlom mindenkinek az az miatt van mert hatalmas skálán mozognak az animék. Vannak kisebbeknek valók, de még a felnötteknek is vannak megfelelő animációk. Az egyedi stílusa, a nagy szemek, kis szájak is megfogtak mikor elkeztem nézni őket. Akármien fajtájú sorozatot szeretsz, azt meg tudod találni animében is: rengeteg romantikus, kaland, vígjáték, horror, scifi és még sorolhatnám mennyi fajta anime létezik. Az internetbe csak a kúlcsszavakat kell beütnöd. Az animék hatalmas százaléka nincs leszinkronizálva, manapság már nem is szinkronizálnak le animéket, így a tévében sem nagyon mennek animék, feliratosan tudod megtekinteni az interneten. De ezt is meglehet szokni. Leginkább ezek miatt ajánlom mindenkinek az animét. ^^ Köszönöm ha elolvastad a véleményem!
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!