Mi a véleményed Animéről? És menyire szereted?
Van olyan anime, ami mese. Van olyan ami nem mese. Ez attól függ ,hogy melyik korosztálynak szánják.
Szerintem próbálj meg mást is a shounen fightokon kívül. Az elején én kb csak azokat néztem, aztán elkezdtem más műfajokat is és rájöttem ,hogy ott vannak ezeknél 100x jobbak.
Hát én is így vagyok a romantika nem nagyon jön be de azért meg nézem
harc és amiben van horror azok a kedvenceim :)
Én nem bánom őket, kb 3 éve kezdtem el nézni, bár mára már befejezni kívánom.
Sokat láttam, és sok nagyon gyorsan a kedvencemmé vált. Sok volt amit megutáltam, és volt ami egyszerűen csak elvesztette az érdeklődésemet.
Néha még anyukám is nézett velem 1-2 sorozatot, amik tetszettek neki. Sokszor az animék több érzelmet adnak át mint bármelyik sorozat vagy film. Könnyebben lehet azonosulni a karakterekkel, sok animében rengeteg bátorító és tanító jellegű eseményt lehet találni.
Itt Mo-n az a baj, hogy nem jönnek be azok, amik tényleg jók, csak azok, amik előtte már megjárták Amerikát,Ny-Eu-t. Kár érte, de végül is feliratosan még talán jobb is.
Amúgy meg, azért tudok véleményt alkotni, mert ezalatt a 3 év alatt jócskán láttam egy csomó animét. :3 Ha gondolod, odaadhatom a MAL-om, valószínű, úgyse fog már nagyon bővülni. Esetleg 1-2 érdekesebbel. A legtöbbet pontoztam is, így az én szememmel tudsz válogatni belőle:)
"Oké, mivel már vagy 150 animét láttam, elég sok műfajt ismerek. Mivel egy fiatal lány vagyok, nem utálom a romantikus meg más műfajú animéket se, de nekem a One Piece-t és a Fairy Tail-t nem múlta eddig felül semmi. És attól hogy lány vagyok, még nem vagyok valami romantika rajongó, sőt néha mondhatni utálom őket. Engem sokkal jobban érdekelnek a harcok, esetleg a horror, mint a Blood+, mint egy kis nyálas történet."
Nem tudom nálam a shounen fight egy maximum 8pontos műfaj , te se láttál még jó animét akkor . 150 kezdésnek egész szép mondjuk , de semmi több.
Amúgy igen , elirtam egy 100assal . Én egyébként abban is reménykedek hogy a Doraemon 1700+ részes csúcsát megdönti xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!