Mi a véleménetek a Devil May Cry c. animéröl?
Figyelt kérdés
Aki játszott a játékkal tudja miről beszélek.A játék gyors és pörgös de az anime lllaaasssúúú. De ettöl függetlenül nekem tetszzett.2013. ápr. 8. 20:54
1/4 anonim válasza:
Hát tényleg lassú a játékhoz képest, de ettől még nagyon jó. Csak azt sajnálom hogy rövid és nem csináltnak többet :(
Mondjuk ez csak egy kis kitérő igazából a történetben :)
Remélem értelmes választ sikerült összehoznom!
Ha érdekel bővebben is valami, vagy valamelyik rész akkor írj :)
2/4 anonim válasza:
Igen , a játék epic , anime meghááát lassú én max közepes. Történetileg sem alkotott nagyot . Egyedül Dante maradt badass . Én többre számítottam tőle annó mikor megnéztem.
3/4 anonim válasza:
nekem kimondottan nagy csalódás volt, egyetlen karakter sem hozta azt a formáját amit a játékokban, a történet meg buta volt
4/4 anonim válasza:
Első vagyok.
Hát igen, ezért várnék még részt, mert így hiányérzetes, lehetett volna több brutal fight :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!