Vampire Knight vagy Count and Fairy? +Vélemények a két animéről.
Bővebben mind 2vel ugyanaz a bajom ; volt benne lehetőség de csak 1 szálat vittek mivel shoujo animék .
A Count and Fairy az elejétél a végéig a közepes szintet nyomta . Egyszerűen egysíkú és kicsit gyenge volt , ebben is lehetett volna lehetőség .
A Vampire Knight- 1-2 fokkal jobb volt az első évadban , nem nyitott megint csak egy irányban csak a szerelmi 3szög ; pedig ott voltak a nemes vámpírok meg a vámpírvadász klánok , sokkal több volt benne . A Bishouneneket nem értettem minek kell bele egy hadseregnyi mikor Kaname(akit egy patkánynak tartok)-n kívül senki sem kapott nagyobb szerepet benne . Ennek ellenére az egészet megmentett a misztikus szál és Zero szereplése . Sajnos ha összeségben nézem akkor közepesre adnám , mivel a 2.évad szerintem sokkal gyengébb lett az elsőnél . Kár érte sokkal eseménydúsabb és jobb anime lehetett volna belőle a shoujo kereteken bellül is .
Count and Fairy: Számomra egyszer nézhető, közepes. Ráadásul nincs is normálisan lezárva. Kikapcsolódásnak jó.
Vampire Knight: Eleje jól kezdődött, de a vége számomra nagyon rossz... Főleg,h nem bírom Kaname-t. Yuki-t se bírtam egyre jobban az agyamra ment. Jobb volt,mint a Count and Fairy de nekem ez se jött be igazán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!