Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Az Amerikai szépség elképesztő...

Az Amerikai szépség elképesztően jó film, igencsak elgondolkodtató . Vélemények?

Figyelt kérdés
Lehet,hogy nem teljessen ebbe a kategóriába illő téma ,de a film egyrészt szerelem és sex körüli problémákkal foglalkozik .

2013. jan. 18. 10:08
1 2
 1/12 anonim válasza:
8%
sz*r
2013. jan. 18. 10:14
 2/12 anonim ***** válasza:
17%
Nekem nem tetszett.
2013. jan. 18. 10:29
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

én szeretem a filmet. elég sok témát érint, attól függ milyen szemszögből közelítjük meg.

nekem azt jelenti, hogy becsüld meg a saját életed, becsüld meg saját magad, élvezd ki az élet minden percét mert nem tudhatod mikor jön el a vég.

kergetjük a pénzt, hogy nagyobb autót vehessünk, a család meg közben széthullik.

a rohanó világban nem figyelünk oda senkire és semmire. nem figyelünk oda az élet apró szépségeire sem(pl ahogy a szatyor táncol a levegőben).

2013. jan. 18. 10:32
 4/12 anonim ***** válasza:
91%

Láttam minimum 20 alkalommal. Szoktam is idézni belőle ezen az oldalon, de szinte senkinek esik le a forrás :)

Érdekes módon sosem gondolkoztam el a mondanivalóján, mint az egyik válaszadó, hanem mindig csak a film feelingje ragad el, ami a szavakon túl lakik.

2013. jan. 18. 10:39
 5/12 anonim ***** válasza:
76%

Valoban nem rossz film, kulonosen Kevin Spacey, Annette Bening es Chris Cooper alakitasa tette szamomra emlekezetesse.

De azert azt nem mondanam, hogy a kedvenceim koze tartozik.

2013. jan. 18. 10:40
 6/12 anonim ***** válasza:
Érdekes film. Megértettem a mondanivalóját, és a stílusa is megfogott, de nem lett a kedvencem.
2013. jan. 18. 10:57
 7/12 A kérdező kommentje:

Régen láttam már és tegnap megint megnéztem . Ami nagyon megtetszett az az ,ahogy "felébred" Lester és nem hajlandó tovább úgy élni ,hogy nincs már semmi öröme .

A másik ahogy Angela hazudozik ,hogy hány férfival volt dolga meg ő az érzéki kihívó tinikúrva , erre kiderül, hogy még szűz .

Frank a homofób kemény katona aki valójában maga is vonzódik a férfiakhoz , csak elfojtja és végül nem engedheti,hogy esetleg kiderüljön rólla ezért végez azzal aki tudja ,hogy valójában meleg .

De mindenekelőtt Lester boldogsága , a faszi megtalálta a lelki békét a Nirvánát , már nem izgatta magát semmi ,simán csak jól érezte magát , ontotta a pozit

2013. jan. 18. 13:44
 8/12 A kérdező kommentje:
a pozitív energiát .
2013. jan. 18. 13:45
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Amiket felsoroltal, en eppen ezek miatt ereztem kicsit ugy, hogy nagyon a kozhelyesseg hataran tancol a film, viszont tetszett, hogy az amerikai kertvarosi idill mogott megbujo ertekvesztettseget, kozonyt, nihilizmust, a kozeposztalybeli jolet alcaja moge rejtett diszfunkcionalitast (egyeni es csaladi szinten is) hangulataban eleg jol megragadta a film.

Es persze a mar emlitett szineszek kivalo jateka is emlekezetes maradt szamomra.

2013. jan. 18. 14:46
 10/12 A kérdező kommentje:
Hát ja , nézőpont kérdése . Pillanatnyilag én nagyon Lesteresre venném a figurát . Jó lenne mindent kicsit máshogy kezelni meg látni . Úgy ,hogy fáj a bal csücsköm és minden van ahogy van , nem izgat .
2013. jan. 18. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!