Feltöltöttem a Beépített szépség 2-őt youtubra 2 részletben. A film egyik felét a Warner Bros letiltotta, a másikat meg hagyta, hogy fent legyen youtube-on. Ez most hogy van?
Figyelt kérdés
A filmeket mi alapján tiltják le?
Láttam, hogy egy csomó ember feltölt filmeket, de nekem mindig letiltják kb. Miért?
2012. máj. 21. 22:43
1/5 anonim válasza:
Automatikusan megy a dolog, egy algoritmus analizálja a videót, és összehasonlítja az adatbázisával. Az egyiket felismerte, a másikat nem. De lehet, hogy 2 nap vagy 2 év múlva azt is felismeri majd.
2/5 Senki Alfonz válasza:
Az elsö válasz mindent elmondott, de kérdezhetek ?
Minek tölt fel bárki is teljes filmeket a youtube-ra ? Most komolyan
3/5 A kérdező kommentje:
Senki Alfonz
Azért próbáltam feltölteni, mert az unalmas hétvégéken filmeket szoktam nézni youtube-on, és gondoltam én is felrakok valamit. A nevedről eszembe jutott eszembe, letöltöm a Három testőr Afrikábant :)Könyvet már olvastam a filmet még nem is láttam. Köszi a választ első! Nyomtam mindkettőtöknek egy zöld mancsot.
2012. máj. 21. 23:04
4/5 anonim válasza:
azért elég érdekes pont youtubeon filmeket nézni
5/5 anonim válasza:
A Youtube-ra a film tulajdonosai szokták feltölteni azokat, amik megmaradnak tartósan. Olyan filmeket szoktak, amitől már nem nagyon várnak bevételt, így meg ha sokan megnézik, kapnak részesedést a reklámbevételből. Kb így megy a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!