Szerintetek egyszer kapni fog a Dragon Ball és a Dragon Ball Z új, és normális magyar szinkront?
"Kár, hogy nincs hozzá hivatalosan angol felirat, és akkor abból lenne a fordítás."
Hivatalos angol felirat nem tudom, van-e, de hivatalos angol szinkron úgy tűnik készült a Dragon Ball Kai-hoz:
Én a Z-t jobban szeretem mint a Kai-t mert nekem valamiért jó hogy olyan hosszúak a harcok. Nagyon hype-osak ezért szeretem ha sokáig tart. Igazából nincs bennük semmi stratégia vagy sok új támadás mint az og Dragon Ball-ban de a hype miatt (lehet hogy objektíven nem jobbak) mégis élvezetesebbek és a DBS még látványosabb is.
Tudom hogy sokan jobban szeretik a Kai-t mert rövidebb és nincs benne filler de nekem más a véleményem ez van 🤷♂️😅
Ui: a DBZ egyike azon kevés animének aminek jó, vicces fillerei vannak.
Igen eddig is elég hülye volt főleg a többi szereplőhöz képest, de mostmár a szellemi fogyatékosság határán van.
Azt nem tudta hogy éppen majdnem beáldozza az összes univerzumot azért mert nem foglalkoztatja semmi más csak az hogy összeveresse magát nála erősebbekkel, de utána fel se fogta hogy mekkora a tét még akkor se amikor az istenek már sokadszorra magyarázták el neki mi van, csak azután vette komolyan miután már megsemmisült egy csomó univerzum.
Ezt valószínűleg azért csinálták mert a DBS fiatalabbaknak készült mint a DBZ és úgy gondolták a gyerekek viccesnek találják majd hogy ilyen szinten hülye.
Másrészről nem biztos mert akkor mondjuk annak mi értelme volt hogy Videl is teljesen megváltozott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!