Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Szerintetek egyszer kapni fog...

Gyulai Dávid Dániel kérdése:

Szerintetek egyszer kapni fog a Dragon Ball és a Dragon Ball Z új, és normális magyar szinkront?

Figyelt kérdés
Direkt nem a Dragon Ball Kait írtam, mert oké, hogy rövidebb, vagyis fillermentes, de követték a jó zenéket, és jóval több cenzúra is van benne.

2023. jan. 10. 21:24
1 2 3 4 5 6 7
 41/64 A kérdező kommentje:
Kár... Majd csak egyszer kapni fog vagy egy jó szinkront a db és a dbz vagy egy jó feliratot.
2023. jan. 28. 21:39
 42/64 anonim ***** válasza:
100%
De ha feliratosan nézed akkor legalább nincsenek belőle kivágva jelenetek, én ezért szeretem jobban az OG-t felirattal. A második és a harmadik részből kb 5 percet kivágtak xd
2023. jan. 29. 00:02
 43/64 anonim ***** válasza:
100%

"Kár, hogy nincs hozzá hivatalosan angol felirat, és akkor abból lenne a fordítás."

Hivatalos angol felirat nem tudom, van-e, de hivatalos angol szinkron úgy tűnik készült a Dragon Ball Kai-hoz:

[link]

2023. jan. 29. 01:21
 44/64 A kérdező kommentje:
A dbkait csak azért nem szeretem annyira, mert nekem fura ez a digitális felújítás. Bántja a szemem. Nekem olyan, mintha homályos lenne, vagy összemosódna. Plusz hogy kivették a jó zenéket, az is nagy szívfájdalmam. De ha az kapna normális magyar szinkront a dbz helyett, nyilván annak is örülnék, és megnézném. De szerintem a db dbz és dbs is kaphatna normális szinkront. Dbs szinkronjában is vannak hibák.
2023. jan. 29. 20:55
 45/64 anonim ***** válasza:
100%

Én a Z-t jobban szeretem mint a Kai-t mert nekem valamiért jó hogy olyan hosszúak a harcok. Nagyon hype-osak ezért szeretem ha sokáig tart. Igazából nincs bennük semmi stratégia vagy sok új támadás mint az og Dragon Ball-ban de a hype miatt (lehet hogy objektíven nem jobbak) mégis élvezetesebbek és a DBS még látványosabb is.

Tudom hogy sokan jobban szeretik a Kai-t mert rövidebb és nincs benne filler de nekem más a véleményem ez van 🤷‍♂️😅

Ui: a DBZ egyike azon kevés animének aminek jó, vicces fillerei vannak.

2023. jan. 29. 23:21
 46/64 A kérdező kommentje:
#45 én is így vagyok vele. A db-ben meg a dbz-ben fel vannak vezetve a harcok. És nem csak Son Goku, meg Vegeta. Bár inkább csak Son Goku, mert Vegeta sem kapott egy főellenséget sem, akit ő győzött volna le. Son Goku, a főszereplő, meg szinte semmi jellemfejlődést nem kapott. Sőt, a dbs-ben még hülyébb, és idegesítőbb, mint volt. A db-ben és a dbz-ben eszébe nem jutott, hogy azért, hogy megküzdhessen más erős ellenfelekkel, beáldozná az összes univerzumot, az ő önzősége miatt. Ráadásul még hazudott is majdnem mindenkinek. Ezért is nekem csak a db és a dbz. A többi nem létezik. Csak ugye pont ezekhez nincs se jó szinkron, se jó felirat.
2023. jan. 30. 02:36
 47/64 anonim ***** válasza:
100%

Igen eddig is elég hülye volt főleg a többi szereplőhöz képest, de mostmár a szellemi fogyatékosság határán van.

Azt nem tudta hogy éppen majdnem beáldozza az összes univerzumot azért mert nem foglalkoztatja semmi más csak az hogy összeveresse magát nála erősebbekkel, de utána fel se fogta hogy mekkora a tét még akkor se amikor az istenek már sokadszorra magyarázták el neki mi van, csak azután vette komolyan miután már megsemmisült egy csomó univerzum.

2023. jan. 31. 00:16
 48/64 anonim ***** válasza:
100%

Ezt valószínűleg azért csinálták mert a DBS fiatalabbaknak készült mint a DBZ és úgy gondolták a gyerekek viccesnek találják majd hogy ilyen szinten hülye.

Másrészről nem biztos mert akkor mondjuk annak mi értelme volt hogy Videl is teljesen megváltozott

2023. jan. 31. 00:22
 49/64 anonim ***** válasza:
100%
Hát összességében az og DB meg a Saiyan és Namek saga harcok (a Frieza már nem) kreatívabbak, sokkal összetettebbek, több volt bennük az igazi harcművészet és a taktika, de kevesebb az intenzitás és az izgalom. Én jobban szeretem a DBZ harcokat mert nekem emlékezetesebbek és sokkal élvezetesebbek mint bármilyen más típusú harc.
2023. jan. 31. 00:30
 50/64 A kérdező kommentje:
Hát a Frieza saga szerintem jó volt. Ott is azért harcoltak, hogy feltamasszák a barátaikat, meg utána már azért is, hogy a namekiakat is megmentsék. Cell saga meg azért kellett, hogy Son Gohan legyen a főszereplő. A Buu saga meg jó lett volna, ha meghagynám Son Gotennak és Trunksnak vagy tényleg Son Gohannak. De a rajongók nyomása miatt vissza lett hozva Son Goku és Vegeta. Innentől kezdve csak ők léteztek. De Vegeta még így is sokkal jobban el lett nyomva. A dbgt szerintem jó lett volna, bár nem értem, minek lett visszahozva a farok, mikor a db és dbz meg elhagyta. Tudom, nem kánon, de akkor is. Eleve el sem kellett volna hagyni a farkukat szerintem. És sokkal de sokkal komolyabb és jobb sztorit is ki lehetne találni a db-hez. Plusz kár, hogy Bebyvel kezdett beindulni, onnantól, meg annyira össze lett csapva, hogy nagyon zavaró. Konkrétan, lement 4-5 ütés, és az volt az intenzív harc. A Bleach és Naruto 1000x jobban fel van építve szerintem. Sőt én a Yu Yu Hakushot is jobbnak tartom. De majd lesz valami. Ezért is reménykedem, hogy egyszer kapni fog a db és a normális magyar szinkront. A többi széria engem nem érdekel. Dbs-ben meg vért sem látni. Shounen animében nincs vér, azért ez gáz. Mondjuk oké ez nem Toriyama és Toyotaro hibája. Meg ez a szuperhős irány. Hagyjuk. Ez már nem db, ez már csak a pénzről szól. Meg sok ellentmondás van a szériák között. Még a db meg a dbz között is. Pl Zseniális Teknős elpusztítja a holdat. Semmi utalás nincs rá, hogy az vissza lett kívánva, vagy akármi, de a dbz-ben megint jelen van és Son Gohan emiatt változott át megint. Úgyhogy ja. Bármennyire is szeretem a db világát, nagyon sok benne a hiba, és még a sztori is gyenge. Azon kívül, hogy harc harc. Szinte alig van benne karakterfejlődés. Vagy legalábbis nem úgy van ahogy kéne. Ott a rengeteg karakter, és nincs kezdve velük semmi. Be van hozva, és csak úgy vannak. Meg azt sem értem, hogy a dbs animét miért kellett máshogy megcsinálni, mint ami a mangában van. Tudom, hogy azért volt, mert egyszerre futott a kettő, de miért nem lehetett megvárni, míg jó pár sagát be nem fejeztek volna, és akkor nem lenne sok minden máshogy. Pl Black Goku ssj1 majd ssjr. Stb stb. Áh mindegy is. Nem idegesítem magam. Ez van. Meg még az zavar, hogy a dbz-ben idősebbnek néznek ki, sőt már db-ben is, mint a dbs-ben. Meg nem látszik a korkülönbség. Mindenki aki felnőtt, onnantól kezdve nem öregszik. Áh tényleg mindegy is. Ez van.
2023. jan. 31. 04:05
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!