Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Szerintetek egyszer kapni fog...

Gyulai Dávid Dániel kérdése:

Szerintetek egyszer kapni fog a Dragon Ball és a Dragon Ball Z új, és normális magyar szinkront?

Figyelt kérdés
Direkt nem a Dragon Ball Kait írtam, mert oké, hogy rövidebb, vagyis fillermentes, de követték a jó zenéket, és jóval több cenzúra is van benne.

2023. jan. 10. 21:24
1 2 3 4 5 6 7
 11/64 A kérdező kommentje:

Igen, főleg Baby megjelenése tette volna nagyon jóvá a dbgt-t, csak nagyon össze lett vágva az egész. Volt 3 ütés, aztán meg is volt a nagy harc. Nagyon rövid lett. De az SSJ4 szerintem sokkal jobb, mint az SSJGod meg SSJB szintek. De hát sajnos az nem létezik, mert nem kánon. Meg hát nagyon semmi történet nincs már. Jön egy gonosz, jön egy új szint. Erről szól az egész. Én a mangát nem követem, úgyhogy ott nem tudom, hogy eddig mi történt. A dbs-t sem néztem meg, csak néhány részbe belenéztem, de már ez az irány sem jött be. Nem mondom, hogy nincs története, mert hazudnék, meg miről szólna egy shounen anime, ha nem az állandó harcról, és fejlődésről, de érdekes módon a Bleach, vagy a Naruto, mégis tud/tudott közben nagyon jó történetet mutatni. Dbs-ben egyedül tényleg Zamasu karaktere érdekes. De pl nem értem, hogy lett Trunks haja kék a lilából. Alapból is nagyon sok ellentmondás van a szériák között, de szérián belül is, de a fillerek még rátesznek erre. Szerintem, ha lenne olyan jó sztorija a Dragon Ball-nak, mint a Bleach-nek, akkor sokkal jobb is lehetne. Meg a dbz eleje óta nyomják, hogy Son Gohan sokkal erősebb, mint az apja, de még Vegetánál is, és a Cell sagáig nyomatják is. Utána elkezdték Trunks-ot meg Goten-t nyomni, és szerintem sokkal jobb lett volna, ha ők győzik le Bubut(Buut), és már akkor ők lennének a főszereplők. De mindegy, ebbe nem akarok jobban belemenni. Én már elképzeltem a saját történetem. De úgy vagyok vele, hogy legalább van db. De tényleg nagyon jó lenne, ha a dbs szinkrongárdájával kapna a db és a dbz egy új magyar szinkront. És egy kérdés: szerintetek, ki lenne jó Son Goku új magyar hangjaként?

Kicsit zavar engem az is, hogy Vegeta, végig Son Gokuzza a magyar szinkronban Son Gokut, és a dbs-ben meg már Kakarot. Jó lenne, ha a dbs-hez igazítanák a db és a dbz fordítását. De majd lesz valami. Még egy kérdés: nektek ki a kedvencetek belőle, és ki a kedvenc magyar szinkronszínészetek benne? Nekem ifjú Sátán (Piccolo). Csík Csaba Krisztián tökéletes választás volt neki. A másik Vegeta F. Nagy Zoltánnal, de Czető Roland is szerintem jól hozza. Bozsó valahogy nekem nem jön átt.

2023. jan. 13. 17:16
 12/64 A kérdező kommentje:
Szerintetek adjak esélyt a dbs-nek?
2023. jan. 13. 19:33
 13/64 anonim ***** válasza:
100%

#8 dehogy vannak tele fillerekkel. Igaz hogy a Superben kevesebb filler van de a múltkor néztem meg, kb 10%-a filler a DB-nak és a DBZ-nek is. És ugye van a DBZ Kai amiben 1 filler rész nincs.

Gondolom nem láttad a Bleach-et vagy a Narutot amiknek majdnem a felük filler...

2023. jan. 14. 13:54
 14/64 anonim ***** válasza:
100%
#9 a DBZ 291 részéből összesen 38 filler. Az nagyon nem sok más animékhez képest
2023. jan. 14. 13:59
 15/64 A kérdező kommentje:
Viszont nagyon el van húzva sok rész. Vannak olyan részek, amiben nem haladt semmit előre a sztori. A dbkai 100 résszel is kevesebb, mint a dbz. Viszont a dbz-ben jobbak a zenék. A dbkait olyan animációval kellett volna kiadni mint a dbs-t. Nem csak néhány helyen újrarajzolni, ami szerintem borzalmas lett. De hát ez van. Ezt kell szeretni. Már annak is örülnék, ha a dbkai is kapna magyar szinkront. Plusz jó lenne ha lassan folytatnák az animét is, és belefoglalnák a 2 filmet is.
2023. jan. 19. 18:37
 16/64 A kérdező kommentje:
De nekem bőven elég lenne, ha a db és a dbz kapna egy normális fordítást. A többi széria nem érdekel. És szerintem lenne rá igény. Ha jó a fordítás és a szinkron, biztos többen néznék magyar szinkronnal.
2023. jan. 21. 22:03
 17/64 anonim ***** válasza:
100%

Így is nagyon sokan nézik.

Az animét nemsokára folytatni fogják

2023. jan. 22. 00:04
 18/64 A kérdező kommentje:
A folytatás biztos előbb fog magyar szinkront kapni, mint a régi db és dbz. Bár azt halottam, hogy a db kapott feljavítást. Jó lenne kapna az is 1080p és 16:9-es képarány. Még ez is előbb megtörténik, mint a magyar szinkron.
2023. jan. 22. 04:19
 19/64 A kérdező kommentje:
Esélyt adtam a dbs-nek, de nem bírtam végignézni. Engem nagyon zavar az animáció, és a magyar szinkron játék. A régi db és dbz animációja szerintem sokkal jobb volt. Természetesen azokon is látszik, hogy nagyon sok animátor dolgozott rajtuk, és elütnek egymástól a karakterek animációja, és kinézete, de ott nem úgy néznek ki mint a műanyag. A harcok szintén nem olyan epikusak, mint a régi szériában. Nagyon remélem, hogy egyszer a db és a dbz széria is kapni fog egy normális magyar szinkront. Tudom 1000x leírom, és már idegesítő, de reménykedem. Számomra a dbs és a dbgt nem létezik. Főleg nem az új saga, ami Trunks és Son Goten megszégyenítése. Son Gohannal a dbz végéig legalább foglalkoztak, sőt ő kapott egy főgonoszt is, akit ő győzött le. Son Goten és Trunks megérdemelte volna, hogy ők győzzék le Bubut. A dbs teljesen a pénzről szól. Se a karakterek, se semmi nincs úgy benne kidolgozva. Úgyhogy számomra csak a db és dbz létezik. Kár hogy azokhoz nincs minőségi magyar felirat. Úgyhogy marad a magyar szinkron. De jó lenne neki egy új is.
2023. jan. 22. 10:48
 20/64 A kérdező kommentje:
17-es miből gondolod, hogy folytatni fogják az animét? Van már valami hír?
2023. jan. 23. 08:55
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!