Szerintetek egyszer kapni fog a Dragon Ball és a Dragon Ball Z új, és normális magyar szinkront?
Igen, főleg Baby megjelenése tette volna nagyon jóvá a dbgt-t, csak nagyon össze lett vágva az egész. Volt 3 ütés, aztán meg is volt a nagy harc. Nagyon rövid lett. De az SSJ4 szerintem sokkal jobb, mint az SSJGod meg SSJB szintek. De hát sajnos az nem létezik, mert nem kánon. Meg hát nagyon semmi történet nincs már. Jön egy gonosz, jön egy új szint. Erről szól az egész. Én a mangát nem követem, úgyhogy ott nem tudom, hogy eddig mi történt. A dbs-t sem néztem meg, csak néhány részbe belenéztem, de már ez az irány sem jött be. Nem mondom, hogy nincs története, mert hazudnék, meg miről szólna egy shounen anime, ha nem az állandó harcról, és fejlődésről, de érdekes módon a Bleach, vagy a Naruto, mégis tud/tudott közben nagyon jó történetet mutatni. Dbs-ben egyedül tényleg Zamasu karaktere érdekes. De pl nem értem, hogy lett Trunks haja kék a lilából. Alapból is nagyon sok ellentmondás van a szériák között, de szérián belül is, de a fillerek még rátesznek erre. Szerintem, ha lenne olyan jó sztorija a Dragon Ball-nak, mint a Bleach-nek, akkor sokkal jobb is lehetne. Meg a dbz eleje óta nyomják, hogy Son Gohan sokkal erősebb, mint az apja, de még Vegetánál is, és a Cell sagáig nyomatják is. Utána elkezdték Trunks-ot meg Goten-t nyomni, és szerintem sokkal jobb lett volna, ha ők győzik le Bubut(Buut), és már akkor ők lennének a főszereplők. De mindegy, ebbe nem akarok jobban belemenni. Én már elképzeltem a saját történetem. De úgy vagyok vele, hogy legalább van db. De tényleg nagyon jó lenne, ha a dbs szinkrongárdájával kapna a db és a dbz egy új magyar szinkront. És egy kérdés: szerintetek, ki lenne jó Son Goku új magyar hangjaként?
Kicsit zavar engem az is, hogy Vegeta, végig Son Gokuzza a magyar szinkronban Son Gokut, és a dbs-ben meg már Kakarot. Jó lenne, ha a dbs-hez igazítanák a db és a dbz fordítását. De majd lesz valami. Még egy kérdés: nektek ki a kedvencetek belőle, és ki a kedvenc magyar szinkronszínészetek benne? Nekem ifjú Sátán (Piccolo). Csík Csaba Krisztián tökéletes választás volt neki. A másik Vegeta F. Nagy Zoltánnal, de Czető Roland is szerintem jól hozza. Bozsó valahogy nekem nem jön átt.
#8 dehogy vannak tele fillerekkel. Igaz hogy a Superben kevesebb filler van de a múltkor néztem meg, kb 10%-a filler a DB-nak és a DBZ-nek is. És ugye van a DBZ Kai amiben 1 filler rész nincs.
Gondolom nem láttad a Bleach-et vagy a Narutot amiknek majdnem a felük filler...
Így is nagyon sokan nézik.
Az animét nemsokára folytatni fogják
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!