Gyulai Dávid Dániel kérdése:
Szerintetek egyszer kapni fog a Dragon Ball és a Dragon Ball Z új, és normális magyar szinkront?
Figyelt kérdés
Direkt nem a Dragon Ball Kait írtam, mert oké, hogy rövidebb, vagyis fillermentes, de követték a jó zenéket, és jóval több cenzúra is van benne.2023. jan. 10. 21:24
21/64 anonim válasza:
Vannak hírek és mivel a mangát folytatták a Toei biztos meg fogja csinálni a pénzért mert a Dragon Ball elég népszerű.
22/64 A kérdező kommentje:
Azt tudom, hogy a mangát folytatták, de arról nem hallottam, hogy az animét folytatják-e, és ha igen, mikor?
2023. jan. 23. 16:54
23/64 anonim válasza:
Állítólag azt írták decemberben
24/64 anonim válasza:
Van egy pletyka az idei folytatásról, még tavalyról. Hivatalosan azonban nincs bejelentve, hogy a Dragon Ball Super anime folytatódik.
25/64 A kérdező kommentje:
Remélem fog. És az is kapni fog magyar szinkront. Szerintetek ki lenne jó Son Goku új magyar hangjaként? És a filmek szerintetek az animében is fel lesznek dolgozva, mint az istenek csatája és az f mint feltámadás?
2023. jan. 26. 03:43
26/64 anonim válasza:
Szerintem fel lesznek dolgozva a filmek mert különben csak 3 évad lenne és fillerek kellenének hozzá. Hogyha még a GT is kapott szinkront akkor majd ennek is kéne.
Goku új magyar hangja szinte biztos hogy nem lesz olyan jó mint Lippai és szokatlan lesz, az a lényeg hogy ne legyen mély a hanga mert az nem illik Goku személyiségéhez.
27/64 A kérdező kommentje:
Én Gerő Gábort tudnám még elképzelni. Ő szinkronizálta Yusuke Urameshit a Yu Yu Hakushoból. Régen azt hittem, hogy ugyanaz az ember szinkronizálja. De azért van különbség.
2023. jan. 26. 17:08
28/64 A kérdező kommentje:
Meg kíváncsi leszek, hogy milyen lesz az animáció. Marad olyan, mint ami most a Supernek volt, vagy olyan lesz mint a Broly movie, shintani keze által, vagy CGI lesz. Én a shintani féle animációt szeretném. Az eddig a legjobb. Dbs-t is csak azért nézem, mert annak azért viszonylag jó lett a magyar fordítása a magyar szinkronhoz, a kánon történetek közül. Ezért reménykedem, hogy a régi db és dbz is kap új normális szinkront. Megérdenelné szerintem. Nem is értem, miért nem szinkronizálják addig azokat, amíg nem folytatják az animét.
2023. jan. 26. 17:16
29/64 anonim válasza:
Annak örülnék a legjobban ha valami Fate vagy Demon Slayer-hez hasonló vagy esetleg jobb animációja lenne
30/64 A kérdező kommentje:
Nekem az új Bleach animációja is nagyon tetszik.
2023. jan. 26. 22:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!