10
Az, hogy valótlanságot állítasz, nem vélemény.
Jajj ne vesszetek már össze ilyen hülyeségeken.
Én szeretem az amerikai animációs sorozatokat is, de gyakrabban nézek animét.
Ez a kérdés most animés.
Köszönöm a válaszokat!
Kedves kérdező, mindkét anime remek! Bármelyikkel kezdheted, én így vélem. Számomra a Yakusoku-nak a második évada is tetszett.
"Míg az amerikai mesék tisztességes humorral bírnak, amik oktatóak a gyerekek számára, az animék a bosszúvágyról, az erőszakról..."
Hmmm... oktató tisztességes humorú amerika rajzfilm, mint például
SOUTH PARK, a kisiskolás gyerekekkel és tanárbácsikkal...? Vagy pl a Disney-k, tele szexuális elmeprogramozással szubliminális úton, mint pl az Oroszlánykirály, és rengeteg más...? (Mit is várhatunk a 666-ot egyértelműen a szigójában alkalmazó Disney "úrtól" és bandájától...)
Vagy pl amerikai mese / rajzfilm, amelyik bizonyára "nem szól" erőszakról: kb a legtöbb Marvell képregény, és azok animált változatai, Pókember, Superman, Batman... Melyek persze marha "okosak" is, csupa felszínességgel.
Az animék világa evvel szemben igen-igen változatos (és nem mondom, hoyg minden anime minőségi, azonban a nagy része igen, mondom ezt közel 200 anime megtekintése után), a romantikustól, az elgondolkodtatón át a drámákig, cukiig, gyengéd érzelmekig, gyereknevelés témákig, thrillerekig, meghatóig, sokfélék... (Sokfélék, nem úgy, mint a jenki kultúrálatlanság, bár tisztelet a pozitív kivételeknek.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!