Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Melyik animét kezdjem el...

Melyik animét kezdjem el nézni az alábbbiak közül?

Figyelt kérdés

2022. aug. 25. 20:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
87%

10

Az, hogy valótlanságot állítasz, nem vélemény.

2022. aug. 27. 15:47
 12/13 A kérdező kommentje:

Jajj ne vesszetek már össze ilyen hülyeségeken.

Én szeretem az amerikai animációs sorozatokat is, de gyakrabban nézek animét.

Ez a kérdés most animés.

Köszönöm a válaszokat!

2022. aug. 27. 18:12
 13/13 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, mindkét anime remek! Bármelyikkel kezdheted, én így vélem. Számomra a Yakusoku-nak a második évada is tetszett.

"Míg az amerikai mesék tisztességes humorral bírnak, amik oktatóak a gyerekek számára, az animék a bosszúvágyról, az erőszakról..."

Hmmm... oktató tisztességes humorú amerika rajzfilm, mint például

SOUTH PARK, a kisiskolás gyerekekkel és tanárbácsikkal...? Vagy pl a Disney-k, tele szexuális elmeprogramozással szubliminális úton, mint pl az Oroszlánykirály, és rengeteg más...? (Mit is várhatunk a 666-ot egyértelműen a szigójában alkalmazó Disney "úrtól" és bandájától...)

Vagy pl amerikai mese / rajzfilm, amelyik bizonyára "nem szól" erőszakról: kb a legtöbb Marvell képregény, és azok animált változatai, Pókember, Superman, Batman... Melyek persze marha "okosak" is, csupa felszínességgel.

Az animék világa evvel szemben igen-igen változatos (és nem mondom, hoyg minden anime minőségi, azonban a nagy része igen, mondom ezt közel 200 anime megtekintése után), a romantikustól, az elgondolkodtatón át a drámákig, cukiig, gyengéd érzelmekig, gyereknevelés témákig, thrillerekig, meghatóig, sokfélék... (Sokfélék, nem úgy, mint a jenki kultúrálatlanság, bár tisztelet a pozitív kivételeknek.)

2022. aug. 28. 16:09
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!