Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Csak én érzem úgy, hogy ez a...

Katona Dius kérdése:

Csak én érzem úgy, hogy ez a mostani anime szezon kicsit gyenge a korábbiakhoz képest?

Figyelt kérdés

Mármint találtam pár jót, de az elmúlt kb 2 évben sokkal több volt a jó. Sok a 8000 copy típusú, agyon rágott csont. Valahogy olyan, mintha ugyanazt a történetet mesélnék el ezredjére. Ahogy észrevettem, megint sok az isekai, amivel nincs bajom, imádom az isekait. De ezek a mostaniak (1-2 kivétellel) dögunalmasak.

Vagy csak én lettem túl válogatós?

#anime #anime szezon
tegnap 19:53
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem a tavaszi szezon szokott lapos lenni. De szinte minden egyes évben. Tavaly a nyár is nagyon az volt. Most szerencsére van pár animu amit nagyon imádok,
tegnap 20:30
 2/7 A kérdező kommentje:
Tudnál címeket ajánlani? Hátha tetszenek majd, csak még nem futottam beléjük.
tegnap 20:32
 3/7 PMC Wagner ***** válasza:
36%
kifogytak az eredeti ötletekből, ettől függetlenül itt ott felbukkan valami jó cucc
tegnap 23:24
 4/7 A kérdező kommentje:
Ezt nem vitetom, tényleg van jó benne. Csak kevesebb, mint a korábbi szezonokban. Azt nem értem, ha már ennyire nincs ötletük, miért nem vesznek elő pár néhány szezonnal ezelőttit, amit félbe hagytak, de piszok jó volt, és miért nem folytatják?
tegnap 23:35
 5/7 PMC Wagner ***** válasza:
72%
#4 Mert nem termelt pénzt, a legtöbb animén a stúdiók buknak
ma 00:03
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Jó pár éve az a ritka, ha egy szezon nem gyenge. Az utóbbi 5 évből is csak úgy tudnék kb. 3 erős szezont megnevezni, hogy azokat 1-2 új cím mellett a folytatások húzzák fel.
ma 05:58
 7/7 anonim ***** válasza:
30%

#3 "kifogytak az eredeti ötletekből"

Dehogy fogytak ki. Ötlet az van bőven, kockázatvállalási hajlandóság nincs.

ma 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!