Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » A dragon ball daima az canon?...

A dragon ball daima az canon? Hivatalosan a dragon ball Z és a szuper között játszódik?

Figyelt kérdés
febr. 17. 19:36
 1/5 anonim ***** válasza:
A Super Dragon Ball előtt játszódik. Mivel Toriyama készítette elő, ezért canon. S mivel hiába nem akarta eredetileg a GT-t és mégis közreműködött, ő jóváhagyta canon-nak azt is. Nincs olyan a DB-nél, ami nem canon.
tegnapelőtt 13:46
 2/5 anonim ***** válasza:

A GT-ről több dolgot hallottam már: elvileg a Super kilökte a kánonból, más szerint soha nem is volt kánon.

A Kérdező kérdésére válaszolva:

Igen, a Daima kánon.

Az idővonal a Majin Buu legyőzése és a Dragon Ball Super elindulása közötti időszak.

Mindkét anime (Daima, Super) a Dragon Ball Z vége - vagyis a 28. harcművészeti vilàgbajnokság - előtt játszódik.

tegnapelőtt 14:33
 3/5 A kérdező kommentje:
Hm akkor jobb lett volna előbb a daima és utána a super. Sok mindent elmagyaraz a daima
tegnapelőtt 17:46
 4/5 anonim ***** válasza:

Talán 3 részt láttam eddig a Daima-ból, úgy voltam vele, hogy később nézem meg, mire az egész lemegy. De már le van spoilerezve az egész nekem... 😡😅

Szóval el is kezdem nézni, már úgyis mindegy. Remélem, azért találok benne újdonságot, na meg amúgyis nemsokára véget ér.

#2 voltam

tegnapelőtt 18:08
 5/5 A kérdező kommentje:
Ahh igen, tiktok, face tele van a daimaval
tegnapelőtt 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!