Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Melyik animét kezdjem el...

Melyik animét kezdjem el nézni az alábbbiak közül?

Figyelt kérdés

2022. aug. 25. 20:48
A kérdező szavazást indított:
Boku dake ga Inai Machi (Erased)
Yakusoku no Neverland
20 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
86%

A Yakusoku no Neverland-nek inkább a mangáját olvasd. Vagy elkezded az animét s folytatod a mangával. (Az első évad ugyanaz mint a manga a 37. fejezet végéig. Sohaország manga neven megtalálod a neten magyarul)

A 2. évadját nagyon elcseszték.

2022. aug. 25. 22:04
 2/13 anonim ***** válasza:
84%

Valóban le van fordítva a manga, de tedd hozzá olyan brutálisa pocsék helyesírással, amitől egy harmadikos gyerek is jobbat produkál.

Ideje helyett idelye- és elég sok helyen írt a fordító j helyett ly-t, az olyanok helyett hogy tehetjük, mászhatjuk, válthatjuk, következetesen sorozatosan tehessük, mászhassuk,válthassuk. Értelmetlené írt szavakat, ékezethibákat is szép számmal találni..

Nagy kár érte, mert nagyon sokat ront az olvasási élményen. Nagy kár érte, mert a manga remek, és nyilván hatalmas munka volt a fordítása, ezért megérdemelt volna annyit hogy a fordító átolvassa mit ad ki a kezéből, vagy ha már tudja mennyire pocsék a helyesírása, átolvastathatta volna valakivel.

2022. aug. 27. 02:44
 3/13 anonim ***** válasza:
11%
egyiket se. Anime olcsó másolat a tisztességes amerikai meséknek.
2022. aug. 27. 14:19
 4/13 anonim ***** válasza:
88%

3

Azt se tudod, hogy mit jelent a "mese"...

2022. aug. 27. 14:56
 5/13 anonim ***** válasza:
12%
Az Anime értékelhetetlen. Míg az amerikai mesék tisztességes humorral bírnak, amik oktatóak a gyerekek számára, az animék a bosszúvágyról, az erőszakról, és a hülyébbnél hülyébb hajstílusról szólnak.
2022. aug. 27. 15:01
 6/13 anonim ***** válasza:
88%

5

Pont annyira, mint a Happy Tree Friends, vagy a Brickleberry...

Itt az egyetlen hülye te vagy.

2022. aug. 27. 15:27
 7/13 anonim ***** válasza:
0%
Legalább a Brickleberry-ben meg tudom különböztetni a férfit a nőtől.
2022. aug. 27. 15:30
 8/13 anonim ***** válasza:
84%

7

Akkor a Pindúr pandúrokban az a tütü szoknyás, rákollós, szakállas ördög milyen nemű? Én 15 éve nem tudom eldönteni, úgy hogy az kifejezetten gyerekeknek készült, míg az animék jórésze még csak nem is.

2022. aug. 27. 15:34
 9/13 D-Mano ***** válasza:
91%

Először is: ne etessük ezt az amerikai meséző trollt.

Másodszor: kérdező, szerintem mindkettőt érdemes megnézni. A helyedben a Boku dake-val kezdeném és utána nézném meg a Yakusoku-t.

2022. aug. 27. 15:38
 10/13 anonim ***** válasza:
0%
Úgy imádom ezt a gondolkodást, hogy ha nem egyezik a véleményünk, rögtön troll vagyok:D
2022. aug. 27. 15:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!