Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Valaki el tudná mesélni az...

Valaki el tudná mesélni az Inuyasha sorozat végét?

Figyelt kérdés
Gyerekkoromban sokat néztem. Aki látta végig leirná mi lesz a vége? Sheshomaru gonosz? Mi volt a célja mi lesz vele? És Naraku? Köszönöm szépen aki erre időt szánna. Számomra érdekes lenne

tegnapelőtt 20:25
 1/2 PMC Wagner ***** válasza:
100%

Az utolsó évad egy gyors ledarálás volt ahol sorra kiiktatták a negatív szereplőket.

"Sheshomaru gonosz? "

Nem. Végül saját speciális kardja lessz és a keze is vissza nő. Narakut azt végül közös erővel legyőzik. A vége pedig happy end. Pár éve pedig indult folytatása a Yashahime ez a két testvér utódairól szól, azt nem néztem végig

tegnap 06:57
 2/2 anonim ***** válasza:

Kis kiegészítés:

- A négy lélek ékköve végül megsemmisül

- A kút bezárul, szóval Kagome nem fog tudni többé visszamenni a saját világába (nem tudom hogy a Yashahime változtat-e ezen valamit)

- Naraku valódi kívánsága az ékkőtől Kikyou lett volna, de miután ő meghal (nem tudom ezt láttad-e még), végül az ékkő saját kívánságát teljesíti: Bezárja magát és Kagome-t az ékkőbe hogy az idők végezetéig harcoljanak egymással. A lényeg hogy végül Kagome kiszabadul, Naraku meghal, Inuyasha és Kagome családot alapítanak, később Sesshoumaru és Rin is, Miroku és Sango is, és mindenki boldogan éli az életét

A Yashahime-t én se láttam, szóval azt nem tudom, hogy miről szól

tegnap 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!