Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Dragon Ball Z-ben sorrendben...

Dragon Ball Z-ben sorrendben kik a legerősebb karakterek ?

Figyelt kérdés

Szerintem ez a helyes sorrend: 1. Vegito 2. Kid Buu 3. Ultimate Gohan

4. és 5.-nek viszont nem tudom eldönteni hogy SSJ3 Gotenks és SSJ3 Goku hová kerülhetne a sorrendben.

Illetve még egy kérdés ami régóta gondolkodóba ejt: Ha Vegeta nem forralt volna bosszút, és össze fogtak volna 3-an (Goku,Vegeta,Gohan) akkor az űrhajóban végeztek volna mindenkivel ? Bele értve Buu-t is ?

tegnap 02:28
 1/5 anonim ***** válasza:

Ultimate Gohan erősebb, mint Kid Buu. Kid Buu valahova SSJ3 Goku és SSJ2 Vegeta közé esett, de végtelen állóképességgel és regenerációval. Ez tette nehézzé ellene a harcot.

Gotenks jobban helytállt Super Buu ellen, mint SSJ3 Goku Fat Buu ellen.

Egyébként Buu-nak hány formáját vesszük számításba?

Vegeto > Super Buuhan (Buu Gohant elnyelve) > Ultimate Gohan > Super Buu (Buu Gotenkst és Piccolot elnyelve) > Ultimate Gohan > SSJ3 Gotenks > Super Buu (eredeti) > Fat Buu (eredeti) > SSJ3 Goku >= Kid Buu > Evil Buu > SSJ2 Vegeta > Good Buu > Dabura > Piccolo > Shin > Goten (időszobás edzés után) > Trunks (időszobás edzés után) Kibito~C18~C17 > Tien Shinhan > Krillin

Kb ilyen sorrendet állítanék fel. Azért tettem Gotent előre az időszoba után, mert az anyja halála miatt nagyon motiválta a bosszú, így szerintem logikus, hogy átlépje Trunkst.

Piccoo és Shin esetében a tornán szerintem Piccolo nem Shin erejétől riadt meg, hanem a pozíciójától, mint supreme kai. Mivel őmaga is töltött be isteni pozíciót (Kami), így tiszteli a magasabb rangú isteneket és tudja, hogy okkal volt ott.

tegnap 06:07
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha Cellnek edzett volna, akkor ő lett volna a legerősebb.

Ha pedig a Super-es formákat is ide veszem, akkor egy Golden Cellt meg sem tudtak volna ütni sem.

tegnap 12:01
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm de 2 dologban nem értek egyet. Kid Buu ereje SSJ3 Goku és SSJ2 Vegeta közé tehető ?

Kid Buu-nak egyáltalán nem jelentett veszélyt SSJ3 Goku. Nem harcolt ellene teljes erejéből, nem is láthattuk teljes erejét Kid Buu-nak, ellenben Goku SSJ3 formában minden erejét bevetette ellene, és láthattuk hogy hiába való volt. Ha nem ismeri a Genki technikát és nem küldi el több millió ember az energiáját neki meg a többi Z harcos.... Akkor Kid Buu végzett volna Goku SSJ3-al, aztán Vegeta-val is értelemszerűen.

A másik dolog amiben nem értek egyet hogy Cell a Super-ben ha feltűnik és eléri a Golden formát, akkor miért is lett volna ő olyan erős hogy megütni sem tudták volna ? Vegeta új kék formája is szerintem ütötte volna Golden Cell-t Jirent és UI Gokut pedig említeni sem kell szerintem. De ez csak az én véleményem.

tegnap 16:38
 4/5 anonim ***** válasza:

Úgy értettem, hogy ha a Dragon Ball Z ideje alatt Cell edzett volna, és akkor elérte volna a Golden formát, akkor meg sem tudták volna ütni sem. Cell azért vesztett, mert egy szemez sem edzett, hanem szinte azonnal használta a tökéletes formáját.

Egyébként elméletileg Cell is el tudta volna érni az összes olyan formát, amit felsoroltál, hiszen Goku és Vegeta génjei is alkották a testét. Neki is lehetett volna blue, UI, minden.

tegnap 19:20
 5/5 anonim ***** válasza:

"Nem harcolt ellene teljes erejéből, nem is láthattuk teljes erejét Kid Buu-nak, ellenben Goku SSJ3 formában minden erejét bevetette ellene"

Goku erősen kezdett ellene, aztán eléggé egy szinten harcoltak, amíg Goku elnem kezdett komolyan fáradni. Ez volt a különbség köztük. Goku nem volt elég erős, hogy teljesen elpusztítsa Buut, enélkül viszont csak idő kérdése, amíg Goku ereje elfogy. Mindeközben Buunak nem igazán kell energiát pazarolnia arra, hogy védekezzen, mert ha cafatokra robbantják is, regenerálódik.

tegnap 20:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!