Mi volt az első animéd? Melyik anime után kezdél el rendszeresen animéket nézni?
Figyelt kérdés
olyanra gondolok amit az elejétől a végéig láttál, és nem csak egy-egy részt régen a tv-ben. Nekem az első az Aang legendája volt, Amerikai anime?Animation?(Ezt lehet animének hívni?) Után eltelt pár év a következő az Attack On Titan volt azóta rendszeresen animézek. Elsők közt van a Death Note, No Game no Life és Sword art Online2022. ápr. 27. 20:12
21/25 anonim válasza:
Én idáig úgy tudtam, hogy a Naruto volt az első animém, amit láttam és ezután is kezdtem el rendszeresen. De nem rég kiderült, hogy én animén nőttem fel, ugyanis kisgyerekkoromban a szüleim állandóan a Könyvek Könyvét (Superbookot) nézették velem. Szóval ha úgy vesszük ez volt az első animém. De tudatosan a Naruto. A Naruto után kezdtem el rendszeresen animét nézni.
23/25 anonim válasza:
Az Avatár semmilyen értelemben nem anime, de engem is az vezetett be, két irányból is. Egyrészt, sok helyen a Narutohoz hasonlították, úgyhogy megnéztem azt is, és imádtam. Emellett a szellemek a Chihiroban nagyon hasonlítottak az Avatár-beliekre, úgyhogy azt is megnéztem. Ezen a két úton jutottam el az animézéshez.
A Nils Holgersson meg a 80 nap alatt a föld körül volt egyébként a legelső, még kicsiként.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!