Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Hogyan csinálják egy kisebb...

Monorivagyok kérdése:

Hogyan csinálják egy kisebb anime szerű sorozatott?

Figyelt kérdés

Van egy nagyon jó ötlet a fejemben csak nem tudom hogy kezdjek neki

Melyik animáció programot használjam?

Rajzolni se tudok nagyon jól😅

Csináljak külön neki egy weboldalt vagy youtubon osszam meg?

2021. nov. 14. 20:49
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
Kedves 29-es! Fogalmam sincs, nálad hol igényel több évnyi gyakorlást egy arányos test megalkotása. A nullát az emberábrázolás alatt értettem, korábban már rajzoltam teljesen eldeformált rajzfilmfigurákat. Annyi rajztudása csak van a kérdezőnek, hogy köröket, meg síkbeli alakzatokat képes megalkotni, ezek pedig elemeiben építenek fel egy testet. Egy óra sem kell, hogy átlásd, a fej hányszorosa a test többi része, hogy mennyivel ér túl a kar a deréknél, vagy hogy a váll milyen széles nemtől függően. Aztán jön egy-két hét gyakorlás, és meg is van. A későbbiekben lecsiszolódnak az apró pontatlanságok, de hogy nálad ez hogy telik évekbe, sosem fogom megérteni. Az izomzat már egy level-up, én sem tudok bodybuildereket rajzolni csak ilyen átlagost, és ha a kérdező nem akar bárkit is pucéran ábrázolni, nem is lesz rá szüksége!
2021. nov. 17. 19:57
 32/32 anonim ***** válasza:

Szerintem itt valami félre értés lehet a 29 és 31 között a realisztikus fogalma terén.

Valószínűleg a 29-es már-már fénykép szerű rajzokra gondolt. Bár az nem tudom hogyan kapcsolódna a kérdéshez, de oké.

2021. nov. 18. 08:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!