Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Hogyan csinálják egy kisebb...

Monorivagyok kérdése:

Hogyan csinálják egy kisebb anime szerű sorozatott?

Figyelt kérdés

Van egy nagyon jó ötlet a fejemben csak nem tudom hogy kezdjek neki

Melyik animáció programot használjam?

Rajzolni se tudok nagyon jól😅

Csináljak külön neki egy weboldalt vagy youtubon osszam meg?

2021. nov. 14. 20:49
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
Rajzmozgatas? Mármint ki csontozni és azokat húzgálni? Ja ezt így hivják amugy… meg lehet próbálni de még ez is magy munka na meg a kérdező nem erre gondol 😅😵😵
2021. nov. 15. 09:05
 12/32 anonim ***** válasza:
77%

inkább add el, oda az ötletedet hátha valahol felhasználják. Még egy gagyibb kinézetű pár perces animáció is órák munkája.

VAgy írj könyvet , esetleg light novelt, abba elég csak pár kép

2021. nov. 15. 11:11
 13/32 anonim ***** válasza:
82%
12 na igen ezt mondtam én is 😅 1-2 perces animáció több órás munka aki meg nem tud rajzolni annak meg hetek kellenek
2021. nov. 15. 12:45
 14/32 anonim ***** válasza:

Valahol el kell kezdeni. Lehet, az első egy-két animáció nem lesz annyira színvonalas, de egy-két hónap után már egész komolyakat össze tudna dobni szerintem. Külön pozitívum, hogy animációkészítésben szerez tapasztalatot, ahol nem csak rajztudást, de mozgási anatómiát is el tud sajátítani. 4-es, nem tudom hogy tudsz megállapítani 5 mondatból egy kisfilmnyi cselekményt, aztán rejtélyes infóidat kéretlenül idehányni szubjektív véleményeddel. Mivel most szeretné kezdeni az animálást, nyilván még nem tud animálni, nem is értem, miért kellett ezt megjegyezni. A kritához fűződően, nem kell egy 24 percest belepakolni egy fájlba, az tényleg felrobbantja a gépet, de 10 másodperces jeleneteket meg lehet csinálni külön-külön, úgy simán elfut rajta, majd összevagdosni. Mivel a kérdező ragaszkodik az animéhez, mint stílushoz, csak a frame by frame programok versenyképesek a kritériumokkal, nem tom, honnan jöttek a fizetősek és a 3D-sek.

A többi mondandódban volt igazság, de a kérdező pont ezt kérdezte, úgyhogy a kioktató hangnem tök felesleges volt. Egérrel tényleg nehéz rajzolni, és is javaslom egy digitális rajztábla beszerzését, és ha eljutsz az animéig, tényleg érdemes jelenetenként megtervezned a részleteket, esetleg hanganyagot megírni. Egy hosszabb animációban tényleg sok órányi munka van, de amikor csinálom, repülnek is észrevétlenül.. c:

2021. nov. 15. 17:22
 15/32 anonim ***** válasza:

Szubjektív vélemény az hogy valaki 2 honap után komoly animaciokat tud csinálni 😂😂😅😅

Az a baj hogy én is benne vagyok ebben! A saját bőrömön tapasztaltam hogy nem kis meló!

A kérdező látott valamit bezsongott velem is előfordult aztán pofára estem mert azt sem tudtam hogy mi van!

Pedig én úgy altam hozzá hogy tudtam rajzolni! Nem voltam profi de elég szépen tudtam! (Csak amikor abba hagytam akkor teljesen vissza fejlődtem! És elorol kezdhettem és kellett egy jó hét napi gyakorlással more vissza jutottam)

Az animáció nem könnyű sok modszer van!

2d Csontozas

Cgi

Folyékony

Nem kis meló és nagyon kis eredménye lesz neki! Aki nem tud rajzolni az ne ebbe álljon bele hanem tanuljon meg rajzolni mert ez az alap feltétele!

Mint amikor vezetni akarunk de közben üres a tank!!!!!!!!!

Visual novellaval kezdje! Addig is gyakorol rajzolni és irni! Mert gondolom azt sem tud!

Ő tanácsot akar nem pedig illúziót és hazugságot! Igazi segítséget adtam neki nem úgy mint azok a személyek (lehet te is köztük vagy)

De mondom nem kell rám hallgatni 4 napot adok monorivagyok-nak és feladja mert ez így túl tömény túl mely!

Csak kicsiben lehet elkezdeni!

Max hagyja a storyt és csak rajzolni tanuljon! Utána lehet már el kezdeni a dolgokat…

De amit én ki sakkoztam az a leggyorsabb könnyebb mod amikor több programmal dolgozol

Pl egy karakter alkotó program vagy csak egy 3D fejlesztő program amikben meg csinálod fixen a karaktereket

Na ezzel qurva sok időt tudsz spórolni! Ezeket úgy tudod beállítani pozokba ahogy akarod és ezekre rajzolsz rá na így lehet qurva gyorsan képregényt csinálni

Animációt is lehet csak akkor ez cgi lesz

Viszont ezzel a hybrid móddal el lehet érni hogy a képregény nem cgi legyen hanem rajzolt

2021. nov. 15. 17:37
 16/32 anonim ***** válasza:
Az antropomorf mozgásokhoz mondjuk tényleg érdemes gyakorolni az emberi anatómia ábrázolását, de egy anime nem mindig realisztikus, annyi stílus van. Amíg valami kisebb falattal próbálkozik, szerintem érdemes egy pár perces ismeretszerzés után belevágni... Persze ha realisztikusabb emberi formákat szeretne ábrázolni, az igényel pár nap gyakorlást, aztán a gyakorlatban csiszolódik ez. Én is láttam valamit, és "bezsongtam", majdnem nulláról kezdtem, és látom, meg elégedett is vagyok az eredménnyel. A szubjektív vélemény a tinis gyogyó izére vonatkozott, nem emlékszem pontosan, hogy hangzott. :D
2021. nov. 15. 17:50
 17/32 anonim ***** válasza:

Azert azt se merd mondani hogy realisztikus rajthoz elég pár nap gyakorlás! Mert akkor te egy nagy hazug vagy vagy pedig bolond! (Az őrült formából)

A realisztikus rajz éveket igényel! Főleg ha nulláról kezdi valaki!

Bele lehet vágni de nem fog tudni semmit sem csinálni mert először rajzolni kell megtanulni még ha animés stilusban

Amugy annyi stilus azért nincs

Van a nyugati képregény stilus

A cartoon stilus ami főleg karikatúrás

A keleti manga stilus

A fél realisztikus

És a realisztikus

De mivel itt animerol lesz szó ezért az anime van lesz

De mindegy te azt állítod pár nap gyakorlás elég a realisztikus rajzhoz? Oke MORE 😂😂😂😂😅😅😅

2021. nov. 15. 19:51
 18/32 anonim ***** válasza:
Az alapokat simán el lehet érni ennyi idő alatt, test arányait, női-férfi izomzatot, hogy hol, s hogy helyezkedik el, és ennyi tudás birtokában szerintem simán bele lehet vágni. Mondtam, hogy ez csiszolódik közben. Most a figuráról beszélek, ami szerintem teljesíthető egy, vagy két héten belül... Portrérajzoláshoz pl. egy-két hónapom kellett, van különbség realisztikus és realisztikus közt. Az animés arc szerintem problémásabb lesz, még ha nem valóságos is. Az alak kellő gyakorlással nudli.
2021. nov. 15. 20:04
 19/32 anonim ***** válasza:
Nyilván érdemes megnézni pár videót, ahol mutatnak módszereket az arányok eltalálásáról, nem érdemes szemre, és saját módszereket kifejlesztve belevágni.
2021. nov. 15. 20:06
 20/32 anonim ***** válasza:
Nagy tévedésben vagy ha valaki nulláról par nap alatt már izomzatokat meg realisztikus rajzokat tud rajzolni… 😂😅 legyél csak tévedésben…
2021. nov. 15. 20:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!