Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Újra szoktátok nézni az...

Újra szoktátok nézni az animéket, amiket szerettek?

Figyelt kérdés

Én egyszerűen rosszul leszek a gondolattól. Szerintem teljesen tönkreteszi azt az élményt, amit az első nézésnél tapasztaltál, és már nem fogsz rá úgy gondolni, hogy "ez az anime zseniális", hanem csak úgy, hogy "jó volt, de azért sok hiányossága van".

Meg szerintem időpocsékolás újra megnézni valamit, de nem ez a legnagyobb indok, ami miatt nem nézek animéket újra.

Mi a legtöbbször újranézett animétek? Nem unjátok már?

2021. aug. 4. 14:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
A Death Note az egyetlen amit többször is láttam.
2021. aug. 4. 20:17
 12/15 anonim ***** válasza:
Nem.
2021. aug. 5. 13:47
 13/15 anonim ***** válasza:
65%
A nagy kedvenceimet kb évente újranézem. Nana, Honey and clover, Death note, Ghibli filmek, Makoto shinkai filmek, Natsume Yujinchou. Nem unom meg és nem a hibákon filózok, hanem élvezem, és mindig észreveszek újabb részleteket amiket addig nem. Az élmény mindig ugyanaz, újra ugyanazt élem át. A kedvenc könyveimet is mindig újraolvasom, hasonló okokból.
2021. aug. 5. 22:25
 14/15 anonim válasza:
77%
Most fejeztem be a Tokyo Ghoul-t. Rengeteg rész volt benne, ami mélyen megérintett. És bár most fejeztem be, de újra akarom nézni az 1. évadját, meg a 2. évad utolsó részét. Az valami fantasztikus. Aztán meg a Death Note van tervben, azt régen láttam már.
2021. aug. 6. 21:40
 15/15 anonim ***** válasza:
48%

Én a dr stone-t már 4-szer láttam és pont a múltkor gondoltam rá, hogy újra nézem.

Mondjuk rengeteg szabadidőm van, főleg így nyáron és a dr stone még viszonylag rövid is.

De még nem volt hogy újra nézés közben untam volna egy részt, és így rengeteg plusz dolgot láttam amit előtte észre sem vettem.

2021. aug. 10. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!