Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Újra szoktátok nézni az...

Újra szoktátok nézni az animéket, amiket szerettek?

Figyelt kérdés

Én egyszerűen rosszul leszek a gondolattól. Szerintem teljesen tönkreteszi azt az élményt, amit az első nézésnél tapasztaltál, és már nem fogsz rá úgy gondolni, hogy "ez az anime zseniális", hanem csak úgy, hogy "jó volt, de azért sok hiányossága van".

Meg szerintem időpocsékolás újra megnézni valamit, de nem ez a legnagyobb indok, ami miatt nem nézek animéket újra.

Mi a legtöbbször újranézett animétek? Nem unjátok már?

2021. aug. 4. 14:57
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Néha igen, ha olyan, amit mondjuk tíz éve láttam, mivel teljesen más élmény.
2021. aug. 4. 15:07
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha én újranézek egy animét az azért van,mert már kezdem elfelejteni a számomra fontos dolgokat belőle. A hibákat is jobban kiszűröm így belőle, ez nekem pozitív. Én időpocsékolásnak tartom,de hát...
2021. aug. 4. 15:10
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy a kedvenc sorozatom, a Csillagkaput is időnként jó elővenni, úgy időnként pár animét is, de eddig csak egyet néztem ujra és azt is a 2. évad miatt emlékezttőkènt.
2021. aug. 4. 15:12
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Amiket nagyon szeretek, azokat néha újra szoktam nézni. Ilyen animék pl. az FMA, vagy a Kyou Kara Maou, amik nekem a kedvenceim. És még mindig ugyanazt az élményt nyújtják, mint első alkalommal. :)
2021. aug. 4. 16:08
 5/15 anonim ***** válasza:
82%

Én néha újranézem valamelyik kedvencem pár részét,de olyat még nem csináltam,hogy az elejétől a végéig újranéztem..

Valahogy arra már lusta vagyok,meg el is rontom vele az egész élményét(ráunok,azt meg nem akarom)

Néha a Narutóbol nézek újra pár részt amiben epic harcok vannak,meg pl. Nanatsu no Taizai anime 1-2 részét újranézem,vagy a Jujutsu Kaisenből pár részt..

Változó,amikor épp eszembe jut valamelyik és kedvet kapok hozzájuk akkor nézem.. :)

2021. aug. 4. 16:34
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Persze nálam a Cross Ange még a NAS-re is fel van másolva.
2021. aug. 4. 17:11
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Az újranézés is tud újat adni. Észreveszel dolgokat, amiket elsőre vagy akár másodikra sem vettél észre.

Plusz én jellemzően az utóbbi időben felirat nélkül nézek újra egy-egy sorozatot. Megismerkedtem a történettel a tartalommal, kaptam egy kontextust, az újranézés pedig már főleg nyelvtanulás. Plusz mivel ilyenkor nem a feliratra figyelek, gyakran veszem észre a vizuális történetmesélés olyan elemeit, ami korábban a feliratolvasás miatt elkerülte a figyelmem.

2021. aug. 4. 17:56
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
én nem olyan rég kezdtem el előröl nézni a jojo-t és nekem személy szerint jobban tetszik, mint elsőre
2021. aug. 4. 18:37
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon ritkán újra nézem azt, ami túl bonyolult volt elsőre (khm Lain...), illetve a nosztalgikus animékből egy-két részt.
2021. aug. 4. 18:52
 10/15 Dani_215 válasza:
Én pár napja néztem meg a Seton Academy-át, és izgatottan várom a második évadot,(már ha lesz.) Szóval nem mostanában fogom újranézni, de általában a régenlátott animéket (amiket egy vagy két év alatt elfelejtek) mindig jó újranézni, ugyanúgy élvezem mint elsőre.
2021. aug. 4. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!