Ti hol szoktatok/szerettek olvasni?
Figyelt kérdés
Nemrég vettem egy Kindle-t, azóta rengeteget olvasok, de valahogy otthon már nem az igazi. Olyan helyeket keresek, ahol el lehet tölteni pár órát nyugodt körülmények között, anélkül, hogy bárki is megzavarna.2019. dec. 14. 09:36
1/5 anonim válasza:
Olyat csakis Starbucksban szabad olvasni, közben lehetőleg hangosan kommentálni is.
Persze utána látszólag megsértődni, ha valaki megbámul.
Én KÖNYVET szoktam olvasni, otthon. Például a fürdőkádban, vagy az ágyban, esetleg a kanapén.
Hogy miért? Mert én nem divatból olvasok.
2/5 anonim válasza:
Könyvet, csak jó könyvet olvasok - otthon, útközben (akár állva is, a járműveken), könyvtárban és mindenhol tudok és szeretek.
4/5 anonim válasza:
1. Valaki elszeretne kezdeni olvasni, erre te leoltod, hogy "mert te nem divatból olvasol"...
Amúgy otthon szoktam, vagy az ágyamon, vagy a babzsákfotelemben
5/5 anonim válasza:
"azóta rengeteget olvasok, de valahogy otthon már nem az igazi."
#4, ez nem az "el szeretne kezdeni" kategória, sokkal inkább a "meguntam mert nem kapok pozitív visszajelzést" kategória...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!