Ti hány fokban szerettek/szoktatok aludni? Hány fok van a lakásban?
Nálunk a termosztát 21.5°C-ra van beállítva, de a hálószobában csak 18.8°C van. 18 fok alatt szoktam feljebb venni a fűtést, a lakás többi részében így 20 fok körüli a hőmérséklet.
Nem vagyunk csumára felöltözve, vékony hosszú pulcsi, rövidnadrág/leggings. De így kényelmes aludni.
Ti hány fokban érzitek jól magatokat otthon, hány fokban szerettek aludni?
hát van amikor 27 fok van, akkor nyitott ablaknál alszom legtöbbször
de 23-24 kellemes :)
Elalváskor s közvetlenül előtte igénylem a legnagyobb meleget, mondjuk 19-20 fokot, utána kicsit kevesebbet (csakúgy, mint napközben), különben arra ébredek, hogy meggyulladok, alváskor jól termelem a hőt (kb. mint máskor, de nem szökik el a takaró alatt, bár néha lejátszom magamról részlegesen, ezért is kell a pizsama), még ébredés után is órákig érzem az alváshőt...
Pizsamában alszom, ami kicsit bolyhos.
A párom meztelenül alszik, 6 takaróval és 18 fok alatt, mert éjszaka sosem fűt s még az ajtaja is be van zárva, így máshonnan sem kap hőt. Én mindig fűtök, csak nagyon keveset, kb. 1-200 wattal megy a pici olajradiátorom, plusz az én saját kb. 100 wattom. Ami persze neki is van, de az kevés télen.
20-21 és meleg pizsamába alszom
Ha 19fok van felebredek arra hogy fázok, ha 22fok felett van arra ébredek hogy melegem van :D a lakasba egyébként máshol 19fok van , napközben nem fázom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!