Ti szerettek/szoktatok naplót írni?
Sziasztok!
16 éves fiú vagyok, és soha az életben nem írtam még naplót. Egyszerűen nem láttam értelmét. Viszont tegnap... úgy éreztem, hogy túl sok gondolat jár a fejemben, sok dolog történik most az életemben. Aztán egy film megnézése volt az utolsó csepp, úgy éreztem, ki kell írnom magamból. És baromi jól esett!
Csakhát tudjátok az a baj, hogy ha az ember naplót ír, azzal valahogy nagyon sebezhetővé teszi magát. Mi van ha valaki (mondjuk szülő) megtalálja és elolvassa?!
Amikor túl sok gondolat gyűlik össze a fejemben, vagy épp nincs kinek elmesélnem valamit, mindig napló formában kiírom magamból. Aztán tök vicces hónapokkal később átolvasni, nosztalgiázni :D
Bizonyára neked akad pár zug a szobádban, ahol el tudnád rejteni az emberek elől. Viszont ha mégis félnél, hogy valaki megtalálja, akkor csak egyszerűen semmisítsd meg.
Esetleg írd gépen, ott könnyebb elrejteni. Csak ott nincs meg az a feeling, mintha kézzel írnád.
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!