Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Szerintetek is rosszabb lett...

Szerintetek is rosszabb lett a One Piece?

Figyelt kérdés

Amióta Wano részek vannak azóta. A főszereplők, a szalmakalapos kalózcsapat (Luffy kivételével) már egyáltalán nem is szerepelnek. Mindig ennek meg annak a múltját mutatják. Unalmas harcok. Unalmas sztori. Az egyik rész meg amin kiakadtam hogy Luffy és Kid nagyon sokat evett és ilyen hatalmassá változtak a sok ételtől. Aztán kifújták magukat és ismét pikk pakk visszaváltoztak normálisra, soványra. Aztán Kid mondta valakinek hogy minden ember sz.rik stb..

Ilyen hatalmas marhaságot te jó ég!!!!

2021. jún. 14. 21:35
1 2 3 4 5 6 7
 51/64 anonim ***** válasza:

Teljesen normálisan mondta el, semmi érzéketlenség nem volt benne, sőt.

Az a jelenet úgy indult, hogy azért élnek a semmi közepén, ahol alig van élelem és víz, mert Ace-re vár, és pont ezért ivott a mézrgező vízből.

Ha Luffy nem mondja el, akkor később is ott élne és akor bele is halna.

Tényleg milyen érzéketlen ez a Luffy... Azt szeretné, ha Tama, ha nem halna meg.

"semmi szomorúság és semmi megbánás nincs bennem"

Mondjuk ez meg csak simán logikátlan. Aki így viselkedne az egyáltalán nem valami okos.

" Ez nem emberi viselkedés Luffy-nál."

Teljesen emberi volt. Ennél emberibb nem lehetett volna, amit te vársz el az az, hogy ostoba, állati módon reagáljon.

2021. jún. 16. 13:29
 52/64 A kérdező kommentje:
Az lett volna a normális hogy szomorú amikor elmondja. Vagy nem?
2021. jún. 16. 13:38
 53/64 A kérdező kommentje:
Például ha nekem meghalt volna egy rokonom és ha el kellett volna mondanom egy kislánynak aki jóban volt vele, akkor én szomorúan és sírva mondtam volna el és próbáltam volna megnyugtatni. Nem ez lett volna normális???
2021. jún. 16. 13:55
 54/64 anonim ***** válasza:

Tehát ha neked évekkel ezelőtt meghalt egy rokonod, akkor amikor elmondod másnak, akkor elsírod magad? Nagyon idegesítő lehet veled beszélgetni.

Normális cégeknél orvosi vizsgálat során alap kérdés, hogy a szüleid élnek-e és ha nem, akkor miben haltak meg. Ha te ott elsírod magad, az pont, hogy elég kínos.

Luffy úgy reagált, ahogy pont, hogy normális lenne.

2021. jún. 16. 14:33
 55/64 A kérdező kommentje:

Nem cégekről van szó hanem egy kicsi gyerekről hahó.

És miért nem próbálta megnyugtatni? Csak azt ne mond hogy nem normális az aki próbál megnyugtatni egy kisgyereket.

2021. jún. 16. 14:44
 56/64 anonim ***** válasza:

A kicsi gyerek a történetben irreleváns abból a szempontból, hogy te hogy reagálsz. Ha egy kőnek, gyereknek vagy a cégednek mondod el, akkor is ugyanúgy kell(ene) reagálnod.

"És miért nem próbálta megnyugtatni? Csak azt ne mond hogy nem normális az aki próbál megnyugtatni egy kisgyereket."

Alapvetően felesleges megnyugtatni, mivel a helyzeten nem változtatna. Ace attól még nem lenne életben. Ilyenkor a normális az, hogy hagyod, hogy feldolgozza a helyzetet.

Itt emg erről van szó, és Luffy-nak is ez a világnézete.

2021. jún. 16. 14:50
 57/64 A kérdező kommentje:

Az miért volt hogy Luffy öregembernek nevezte a 30 valahány éves Iceburg-ot?

Mennyire életszerű hogy egy fiatal felnőtt egy 30 valahány éves pasit öregembernek nevez?

2021. jún. 16. 14:56
 58/64 anonim ***** válasza:

Most nem keresem ki, hogy pontosan mit mondott, de szerintem az "ossan" kifejezést használta, ami lehet middle-aged man, ami megfelel Iceburg-nek a maga 38 évével.

2021. jún. 16. 15:11
 59/64 A kérdező kommentje:
A feliratnál öregnek, öregembernek volt fordítva. Megnéztem a Google fordítónál: ossan = bácsi
2021. jún. 16. 15:38
 60/64 anonim ***** válasza:

Én magyar feliratot nem nézek, pont a hibás fordítások miatt. Tessék, itt vannak a releváns részek:

"ossan means "old man" in Japanese, sometimes translated as "middle-aged man" instead"

"The Oxford dictionary defines ossan after your 30's, much earlier than you'd become a middle-aged man in English."

[link]

Nem feltétlenül feleltethető meg két nyelv összes szavaz egymásnak, mivel eltérhetnek jelentésben, illetve lehetnek teljesen más jelentésű szavak.

2021. jún. 16. 16:08
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!