Szerintetek is rosszabb lett a One Piece?
Amióta Wano részek vannak azóta. A főszereplők, a szalmakalapos kalózcsapat (Luffy kivételével) már egyáltalán nem is szerepelnek. Mindig ennek meg annak a múltját mutatják. Unalmas harcok. Unalmas sztori. Az egyik rész meg amin kiakadtam hogy Luffy és Kid nagyon sokat evett és ilyen hatalmassá változtak a sok ételtől. Aztán kifújták magukat és ismét pikk pakk visszaváltoztak normálisra, soványra. Aztán Kid mondta valakinek hogy minden ember sz.rik stb..
Ilyen hatalmas marhaságot te jó ég!!!!
Jobb lett. Főleg a Dressrosa arc az nagyon lassú, de a Wano Island-et legalább jól csinálták meg.
A One Piece meg mindig is arról volt híres, hogy nagyon jó a world-building-je, neked meg pont ez nem tetszik.
Ahogy haladunk a story végefelé egyre többet fogunk meg tudni a múltról is ,vagyis szerintem több visszaemlékezés lesz, pl. a történelemből hiányzik 100 év, amiről kb. még semmit nem tudunk. Az is nyilván visszaemlékezés lesz.
Szóval de, elég jó még mindig a One Piece.
Mármint mi a marhaság? Oden kifejezetten FONTOS visszaemlékezése, amiből egy csomó mindent megtudtunk? Az nem marhaság.
Én ertem miről beszél!!!
Sajnos a mellek karaktereket elhanyagolták!!! Sanji és zoro már a shin sekai óta nem kap normális ellenfelet!!! Csak luffyra koncentrál a történet ha harcokról van szo ami nagyon nem jó! Zoro van olyan erős mint luffy sőt zoro még előnyben is van mert kardforgató!
Sanji most meg kapta a raid ruhát! Az ereje szintén megnőtt és lehet olyan erős mint luffyék talán max kicsit gyengébb de nem sokkal!!!
Remélhetőleg most hogy bigmom és kaido egyesült meg kapjunk azokat a jó harcokat!!! És remélhetőleg nem lesznek háttérbe szorítva a többi karakter!
Amugy igen világ építés jó meg minden de basszus a story csak luffyra koncentrál és 1-1 rész nagyon de nagyon lassú és nagyon sok benne a töltelék! Ez már megint nem építés hanem húzás mint ami volt 5-8 evvel ezelőtti részekben!!!
A mostani rész is basszus a fele meg az előző résznek is a fele az előző rész vége volt! Azért ez nagy pofán csapás!
(Ertem en hogy most. Az anime nagyon be erte odát akkor tartson szünetet az anime!
De a komolytalan sav az mindig is a one piece része volt!!! Kérdező mar az elso rész óta ez megy! A naruto valamivel komolyabb a one piece egyszerűbb könnyebben be lehet fogadni 1000 rész után is!
Én mondjunk arra várok hogy utobb átváltson a puskák ra mint az apja! 😅 sokkal jobb lenne meg erősebb is sőt valószínűleg usopp most eléggé meg fog erősödni főleg a kenbonshou hakija (érzékelő) lehetséges hogy a jövőben is látni fog és jobban mint luffy
Nekem meg csak az idővel van a bajom! Tul lassan telik! Igazán el telhet ezt volna már 4-5 év kalandozás közben nem csak 2 év idougras!
Ami most megy az egy az egyben világépítés, és - ahogy írtam - kifejezetten fontos.
És még csak azt sem értem, hogy milyen harcot akrtok, mikor a Wano Island ugyanazt a route-ot követi, mint minden más arc esetében.
Megvannak az első, rövid összecsapások Zoro és Sanji esetében is és most jönnek a nagyobb, komoly harcok.
Ez eddig is így volt és várható,hogy ez lesz.
A pacing pedig a Wano Island esetében pont jó. A mangánál sokan mondták, hogy nem lett túl jó, mivel végig rush-olták az egészet, viszont itt pont annyival lassabb, hogy a világépítés tökéletes legyen.
Az meg a comedy része, ami eddig is jelen volt az animében.
Ha ez lenne a "rossz", akkor az elmúlt 20 évben is rossz volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!