Szerintetek is rosszabb lett a One Piece?
Amióta Wano részek vannak azóta. A főszereplők, a szalmakalapos kalózcsapat (Luffy kivételével) már egyáltalán nem is szerepelnek. Mindig ennek meg annak a múltját mutatják. Unalmas harcok. Unalmas sztori. Az egyik rész meg amin kiakadtam hogy Luffy és Kid nagyon sokat evett és ilyen hatalmassá változtak a sok ételtől. Aztán kifújták magukat és ismét pikk pakk visszaváltoztak normálisra, soványra. Aztán Kid mondta valakinek hogy minden ember sz.rik stb..
Ilyen hatalmas marhaságot te jó ég!!!!
Mondjuk se nem agyatlan, se nem semleges nemű karakter, de szép próbálkozás.
Mondjuk most már rájöttem, hogy itt az a helyzet, hogy valaki magát one piece nézőnek hazudja és elkezdi lehúzni, csak úgy, érvek nélkül.
"Akkor miért van az hogy szó szerint azt mondja Luffy hogy aranygolyói vannak a zacskójában?"
Ha szó szerint ezt mondja, akkor kérlek idézd japánul a beszélgetést és válaszolok rá.
"Miért van az hogy nem tud kővé változni amikor a kígyó csak minden hímneműt kővé változtatott?"
Mondjuk elég ostobának kell lenni, hogy ezt ne tudd felfogni, mivel elég jól elmagyarázták.
Sőt, még a neten is fent van, ha rákerestél volna:
"Mero Mero no Mi [...] use emotions of lust or perversion to transform opponents into stone"
Vagyis arról van szó, hogy Luffy nem érzett nemi vágyat vagy perverziót Boa Hancock iránt.
Nem a hímneműekről van szó.
Azt hittem legalább normális érveid vannak. Arról egy anime nem tehet, hogy te nem vagy képes felfogni, ami SZÓSZERINT elhangzik.
És szerinted Luffy tudja hogy szaporodik az ember??
Na???
Ez hogy jön ide?
Másrészt, miért releváns?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!