Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Szerintetek is rosszabb lett...

Szerintetek is rosszabb lett a One Piece?

Figyelt kérdés

Amióta Wano részek vannak azóta. A főszereplők, a szalmakalapos kalózcsapat (Luffy kivételével) már egyáltalán nem is szerepelnek. Mindig ennek meg annak a múltját mutatják. Unalmas harcok. Unalmas sztori. Az egyik rész meg amin kiakadtam hogy Luffy és Kid nagyon sokat evett és ilyen hatalmassá változtak a sok ételtől. Aztán kifújták magukat és ismét pikk pakk visszaváltoztak normálisra, soványra. Aztán Kid mondta valakinek hogy minden ember sz.rik stb..

Ilyen hatalmas marhaságot te jó ég!!!!

2021. jún. 14. 21:35
1 2 3 4 5 6 7
 11/64 A kérdező kommentje:

De ezen nem lehet nevetni. Ha valaki megnézné ezta videót aki nem ismeri a One Piece-t tuti azt kérdezné hogy mi ez a moslék?

Egyre igénytelenebb ez az egész. Luffy karaktere meg katasztrófa. Régebben jobb volt.

2021. jún. 15. 11:48
 12/64 anonim ***** válasza:
100%

Nem, a valóságban az van, hogy egyre igényesebb. Látványos javulásban a One Piece minőségében a Wano Island óta, ami elég jó dolog.

"Ha valaki megnézné ezta videót aki nem ismeri a One Piece-t tuti azt kérdezné hogy mi ez a moslék?"

Amúgy ezt meg tudom csinálni kb. bármelyik animével, hogy random kivágok neked egy-két jelenetet, amire azt mondja valaki, hogy "ez mi?".

Ez max annyit bizonyít, hogy ismerni kell a kontextust. De igazából szerintem senki nem reagálna rá így ,ahogy te elképzeled. Csak egyszerűen már túl bonyolult neked a one piece világa és ezért nem érted, pl. pont ezért emelted ki a flashback-et, mint negatívum.

2021. jún. 15. 11:56
 13/64 A kérdező kommentje:
Hát ez az hogy a legkevésbé sem szórakoztató. El van laposodva az egész. Folyamatosan néztem a One Piece-t a Wano részek elejéig. Akkor jött az a idegesítő hangú kislány, egyfolytában ordított ez még az. Volt hogy aztán egy teljes rész arról szólt hogy valaki folyamatosan röhög. Aztán a másik rész gyomorkorgás végig. Idegesítő szereplők végig. Luffy egy érzéketlen, agyatlan tuskó. Ezek is meg amit linkeltem videót is, ezek mind kiverték a biztosítékot nálam. Tehát áthelyezés a kukába a One Piece-t.
2021. jún. 15. 12:39
 14/64 anonim ***** válasza:
100%

Ezt elovlasva, te nem a one piece-t nézted.

Ez lehetett a baj. Legközelebb azt nzéd, és akkor minden okés lesz. :)

2021. jún. 15. 13:17
 15/64 anonim ***** válasza:

8 ne akarj mar baromsagokat bele magyarázni!

Az előző arc-ban cake island habár sanji többet szerepelt de ki lett hagyva mindneki!!!! Csak luffy és katakurira lett összpontosítva! Dressrora arc-ban is!!!

Nem voltak nagy harcok megint csak liffy vs doflamingo + law

Ezt nem csak én latom hanem nagyon sok külföldi fan is!!! Nem világ építéséről van szó hanem elhanyagolt karakterekről kezd at esni a naruto hibájába!!!!!!!

Ahogy mondtam az meg nem világ építés hogy a fele rész az előző rész utolso fejezetével töltődik ki!!! Ne legyél nyomorult!!! Komolyan!!! Nem sértegetni akarlak de azért már ne beszélj ekkora fasságokat! Én is nagyon szeretem a one piece-t jó anime nagyon érdekes világgal

De a töltelék már az első 100 rész után jelen van ami nagyon degradáló főleg aki hétről hétre követi! Amig nem ertem Be addig elviselhető volt mert csak atoorgettem de komolyan a műsor fele töltelékkel megy el! A töltelék itt nem új jelenet mindegy milyen abszurd vagy gyerekes hanem az hogy csak állnak percekig meg hogy az előző rész záró 5-10 perce megy!!!!!!! A mostani rész is ezzel ment el basszus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2021. jún. 15. 13:32
 16/64 A kérdező kommentje:

Bakker most mindenről rakjak be videót????? Amiket leírtam?? Azt hittem egy is elég lesz.

2021. jún. 15. 14:05
 17/64 A kérdező kommentje:
A lényeg hogy a One Piece egy hatalmas moslék!!!!
2021. jún. 15. 14:07
 18/64 anonim ***** válasza:

Hát, ha csukott szemmel nézed, akkor lehet, hogy igazad lenne.

Már az rád cáfol, hogy a Dressrosa alatt a leg-epic-ebb jelenet nem is Luffy-hoz, hanem Zoro-hoz köthető, amikor Pica ellen harcolt.

"Nem világ építéséről van szó hanem elhanyagolt karakterekről"

Elég szánalmas, hoyg úgy "véded" a kérdezőt, hogy ő pont a karakter építést is felhozta hibának, mivel ez:

"Volt hogy aztán egy teljes rész arról szólt hogy valaki folyamatosan röhög"

Arról szólt, hogy helyi karakter háttér story-ját elmondják, illetve ,hogy mi történt, amióta Kaido ott van.

"Ezt nem csak én latom hanem nagyon sok külföldi fan is"

Ez amúgy pont nem igaz. Az emberek nem teljesen retardált része pont a Wano Island-ről mondja, hogy jó, sőt, jobb mint ugyanez mangában (ez az első arc, amire a többség ezt mondja), mivel nincs úgy elsietve az anime, mint a manga, így a világépítésre, ill. karakterépítésre több idő jut.

"a fele rész az előző rész utolso fejezetével töltődik ki"

Jó, ez meg csak simán hazugság.

"Nem sértegetni akarlak de azért már ne beszélj ekkora fasságokat"

Ne magadból indulj ki, nem mindenki olyan ostoba, mint te.

"De a töltelék már az első 100 rész után jelen"

Egyetlen egy rész sem votl olyan a teljes anime során, ahol a rész fele jelentéktelen lett volna.

A Dressrosa arc-nál, ahol a legdurvább volt ez, ott sem haladta meg a rész harmadát, szóval ne hazudozz.

"Bakker most mindenről rakjak be videót????? Amiket leírtam?"

Milyen videót kell berakni arról, hogy nem sikerült felfogni, hogy Yasuie-ről szóló rész fontos volt?

2021. jún. 15. 16:17
 19/64 anonim ***** válasza:
Na most akkor volt fingós jelenet vagy sem?
2021. jún. 15. 16:19
 20/64 A kérdező kommentje:

Van itt minden. Ha azt mutatná hogy Luffy egyfolytában sz@rik akkor egyeseknek az is érdekes lenne. Persze ő úgyis egy agyatlan, semleges nemű karakter.

2021. jún. 15. 17:06
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!