Szerintetek is rosszabb lett a One Piece?
Amióta Wano részek vannak azóta. A főszereplők, a szalmakalapos kalózcsapat (Luffy kivételével) már egyáltalán nem is szerepelnek. Mindig ennek meg annak a múltját mutatják. Unalmas harcok. Unalmas sztori. Az egyik rész meg amin kiakadtam hogy Luffy és Kid nagyon sokat evett és ilyen hatalmassá változtak a sok ételtől. Aztán kifújták magukat és ismét pikk pakk visszaváltoztak normálisra, soványra. Aztán Kid mondta valakinek hogy minden ember sz.rik stb..
Ilyen hatalmas marhaságot te jó ég!!!!
A fantasy filmekben sem jellemző hogy egy pasi azt hinné hogy neki aranygolyói vannak. Ez is meg amit linkeltem videót is ez nem fantasy hanem ostobaság. A kettő között van különbség.
Még bőven tudnék szerintem hibákat sorolni ha visszanéznék részeket
Ha nem tudta volna, akkor nem mondta volna, hogy családi ékkövek (vagy valahogy így lehet magyarra fordítani), ha nem csak annyit, hogy ékkövek.
"kifújták magukat, de akkor hova tűnt az a sok étel belőlük?"
Ez kb. olyan kérdés, hogy "és a Devil Fruit-ok miért működnek?"
Mellesleg amikor teleeszed magad, akkor neked is nagyobb a hasad, mert tele vagy, viszont idővel lemegy, ahogy meg emészted a kaját. Belőled hova tűnik a kaja?
"Telis tele van a One Piece agyatlan karakterekkel, logikátlan dolgokkal, hibákat halmoz. Bár tagadhatod de így van."
Jah, csak a hibák, amiket felhoztál azok még mindig nem hibák, scak te nem érted meg.
Egy pillanat alatt nem is lehet megemészteni.
A haki meg a valóságban nem létezik. Abba miért nem kötsz bele? :D
Nem a te világod, nem te írtad a szabályait. Elég láthatóan NEM a valóság utánzatáról beszélünk, szóval egy az egyben ugyanazt elvárni, mikor nem ez a cél, hülyeség.
Ha holnaptól a One Piece-ben nincs gravitáció, akkor azt sem kell megmagyarázni, mert nem a valóságról beszélünk.
Önmagában egy anime nem lesz rosszabb attól, mert nem úgy működik, mitn a valóság.
Én még egyetlen fantasy filmben sem láttam olyat hogy valaki tele zabálja magát és 1 másodperc alatt megemészti/eltűnik belőle.
Illetve, ami zavaró az Luffy agyatlansága. Ha igaziból ismernél ilyen embert aki pont ilyen lenne mint Luffy akkor mit mondanál rá?
Akkor csak simán keveset láttál, végtelen mennyiségű van, sőt az animék RENDSZERESEN dolgoznak ezzel és nagyon gyakori az egyik pillanatban felpuffadt karakter, aki egy pillanat múlva már megitn a rendes formájában van.
"Illetve, ami zavaró az Luffy agyatlansága. Ha igaziból ismernél ilyen embert aki pont ilyen lenne mint Luffy akkor mit mondanál rá?"
Egyáltalán nem agyatlannal jellemezném. Nálad pl. láthatóan értelmesebb.
Másrészt, egy jellemzés során az embereknek előbb jutna eszébe olyan, hoyg erős, megbízható vagy vicces, mint hogy a szellemi képességeiről mondjon valamit.
Én meg örülök hogy nem vagyok olyan buta mint a föld, mert Luffy pont ilyen. És mi értelmes van benne mesélj már!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!