Csak nekem nem tetszik az Attack on Titan?
Most néhzem az attack on titan/ shingeki no kyojin 3. évadát, és (tudom, le vagyok maradva, de már bele kezdtem egyszer, végig néztem az első évadot, de abbahagytam, mert) tele van hibákkal...vagy ez csak nekem tűnt fel?
Gondolkozok rajta, hogy írnék róla egy kritikát, de nem hiszem, hogy lenne rá kereslet/igény.
Szóval csak nekem nem nyerte el a tetszésemet, és csak én találtam benne több hibát is?
Bocs ha hülyeséget írok..de nem a falat rúgta be Kolosszus, és a Páncélos, hanem csak a kaput..azt hiszem pont ki is hangsúlyozták, hogy a falat még véletlenül sem sértették meg, nehogy valamelyik titán kiszabaduljon 😅 de lehet én értettem félre valamit😆
Egyébként meg azért csak Eren mehet le a pincébe, mert az ő apjának a pincéje és nálla van a kulcs, jó mondjuk azt elvehették volna tőle, de Mikasa úgysem hagyta volna, de szerintem amúgy inkább annak nem lett volna értelme, hogy valaki tök random emberke megy le Eren helyett a picébe, mikor már kiskora óta leakart oda jutni, és ezt többször is megemlitették, mind az animeben mind a mangában. Na meg mellesleg, Eren a főszereplő🤣 Nyilván csak ő viheti előlre a sztori cselekményét😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!